Minden, ami Instagram

MINDEN, AMI INSTAGRAM

700 millió globális havi felhasználójával – amelyből a legutóbbi 100 millió fő mindössze 4 hónap alatt csatlakozott – az Instagram vitathatatlanul a leggyorsabban növekvő közösségi platform, amely a vizualitásra és az élményre koncentrál. Ma 400 millió Instagrammer van a világon, aki minden nap aktív, 95 millió posztot megosztva naponta. A tartalom tehát elképesztő mennyiségű, a verseny hatalmas; miközben egyre nehezebb kitűnni és eljutni a célcsoporthoz.
360 fokos, az Instagram marketing minden szeletét felölelő szolgáltatásaimmal segítem ügyfeleim hiteles és hatékony, konverziót eredményező Instagram jelenlétét.

INSTAGRAM STARTER PACK WORKSHOP

Kinek ajánlom?

Ha a versenytársaid már használják, egy ideje te is szemezgetsz vele, esetleg a főnököd is hiányolja a csatornát, de te még mindig nem tudod, hogyan kezdj bele, akkor itt a helyed. Le kell szögezzük: az Instagramon más szabályok uralkodnak, mint amit a többi közösségi felületen esetleg már jól ismersz, és mindezt az alapoktól körbejárjuk ezen a workshopon.

Miről szól?

Az elméleti tudnivalókról, stasztikákról, trendekről, Instagram for Business megoldásokról, hirdetési lehetőségekről, kiegészítő alkalmazásokról és eszközökről. És persze az izgalmas, interaktív, gyakorlati útmutatóról: hogyan is érdemes instázni. Az Instagram Starter Pack workshopon számtalan gyakorlati példán keresztül vesszük át, miben különleges ez a közösségi médium, mi az, ami működik rajta és mit érdemes elkerülni, végigvesszük a márkád lehetőségeit, elmélyedünk az influencer marketingben és útravalót kapsz arról, miként optimalizálhatod a csatornád és tartalmaid, hogy mindennek ismeretében képes legyél eredményesen kommunikálni az Instagramon.

INSTAGRAM STRATÉGIA WORKSHOP

Kinek ajánlom?

Úgy gondolod, már kiismerted az Instagram sajátosságait, optimális mennyiségben, minőségben posztolsz és még a használt hashtagek is jónak tűnnek? Az algoritmus folyamatos változásai közben azonban egyre csökken a te elérésed is? Igen, mindenkié csökken, akinek hiányzik a hatékony stratégia az Instagram jelenléte mögül.

Miről szól?

A közösségi médiában előre lefektetett stratégia nélkül kommunikálni legjobb esetben egyszerűen csak nem eredményes – rosszabb esetben pedig könnyen adódhatnak válságkommunikációs helyzetek.
Az Instagram Stratégia Workshop egy intenzív és interaktív workshop, amelynek keretében 5 modul mentén prezentálom a márkád számára fejlesztett, javasolt stratégiát. A workshop célja nem kevesebb, minthogy szemléletváltást hozzon, és az átadott tudással felvértezve képes legyél a márkád saját Instagram csatornáját eredményesen kezelni a fő cél érdekében: követőbázis építés, akiket vásárlókká konvertálunk.

TARTALOMGYÁRTÁS ÉS TARTALOMMARKETING

Kinek ajánlom?

Mindenkinek, akinek projekt alapon vagy hosszú távon az Instagramon jól működő, egyedi, autentikus, ugyanakkor a márka üzeneteit hitelesen képviselő vizuális és szöveges tartalmakra van szüksége.

INSTAGRAM CSATORNA MŰKÖDTETÉS

Kinek ajánlom?

Ha nincs belső erőforrásod a márkád Instagram oldalának kezelésére, vagy nincs időd egyedi, autentikus és hatékonyan működő tartalmat gyártani, érdemes az Instagram oldalad teljes körű menedzselését külső szakértőre bízni.

TANÁCSADÁS

Ha a fentiekben nem érintettük, amire szükséged van, vagy egyéb kérdésed merült fel, kérlek, lépj velem kapcsolatba: