Rólam

RÓLAM

 

 

Tudj meg többet arról, hogyan segíthetem a kommunikációs tevékenységeid, vagy merülj el a Pikrea blog tudásanyagában!

Kónya Beáta vagyok, PR és Instagram marketing szakértő. 2009 óta dolgozom a marketing-kommunikációs iparágban. Ügynökségi oldalon és a vállalati szférában kivitelezett PR és közösségi média kampányaim számos hazai és nemzetközi szakmai elismerésben részesültek. Nevemhez fűződik többek között az egyik legsikeresebb magyar Instagram kampány, és számos díjnyertes kommunikációs projekt. Mindezekről, valamint a szakmai múltamról bővebben a LinkedIn oldalamon tájékozódhatsz.

 

2017-ben alapítottam meg vállalkozásom, és azóta a Pikrea ügyfeleit támogatom abban, hogyan építhetnek hatékony kommunikációs stratégiát, és miként lehet az Instagram az üzleti céljaikat eredményesen támogató csatorna.

 

Elsődleges szakmai szenvedélyeim a sajtókommunikáció és a vizuális történetmesélés. Az én történetem az Instagrammal hosszú évekre nyúlik vissza: egészen a platform indulása óta alkotok rajta, és követem nap mint nap minden fejlődését és változását. Ezt a know-how-t ma arra használom, hogy tanácsadást nyújtsak ügyfeleim számára abban, hogyan érdemes márkát építeni az Instagramon, és milyen stratégia mentén a leghatékonyabb a termékkommunikáció. A vizuális történetmesélés lehetőségeiben elmélyülő workshopom, valamint egyéni konzultációim pedig magánszemélyek és kreatív alkotók számára is elérhetők.