Rólam

RÓLAM

 

Üdvözöllek az oldalamon 🙂 Bizonyára azért vagy itt, mert téged is foglalkoztat az Instagramban, vizuális történetmesélésben, online (én)márkaépítésben rejlő potenciál – és ez máris összeköt minket. Az én életem teljesen megváltoztatta ez a kis mobilalkalmazás, az Instagram, és abban szeretnék segíteni neked, hogy a te életedbe is sosem gondolt élményeket vagy éppen lehetőségeket hozzon.

 

Kónya Beáta vagyok, PR és Instagram marketing szakértő. Egészen 2009 óta dolgozom a marketing-kommunikációs iparágban. Ügynökségi oldalon és a vállalati szférában kivitelezett PR és közösségi média kampányaim számos hazai és nemzetközi szakmai elismerésben részesültek. Nevemhez fűződik többek között az egyik legsikeresebb hazai Instagram márkakampány (2015-ből), és számos díjnyertes kommunikációs projekt. Mindezekről, valamint a szakmai múltamról bővebben a LinkedIn oldalamon tájékozódhatsz.

 

Hiszem, hogy kommunikációs szakmabeli sikereim és elhivatottságom, valamint a személyes szenvedélyem az Instagram, vizuális történetmesélés, fotózás és kreativitás világa iránt a Pikreában összpontosul és csúcsosodik ki. A valós, bevált, évtizedes szakmai tapasztalatom és persze a személyes szenvedélyem az, ami ügyfeleim és követőim számára hiánypótló tudásanyagot kínál a témámban ma Magyarországon.

 

Nem véletlen, hogy olyan nagy szavakat használok, mint hogy “az Instagram megváltoztatta az életemet.”

 

Egyrészt, rátaláltam arra, hogyan éljem meg a saját kreativitásom a vizuális történetmesélésben, és ez a mára közel tízezer aktív követőt bevonzó tevékenységem engem is micro-influencerré tett (és nem mellesleg boldog emberré, aki a mindennapos alkotásban fejezi ki önmagát.)

 

Másrészt, az én történetem az Instagrammal hosszú évekre nyúlik vissza: egészen a platform indulása óta követem nap mint nap minden fejlődését és változását. Ezt a mély know-how-t használhatom ma arra, hogy tanácsadást nyújtsak ügyfeleim számára abban, hogyan érdemes (én)márkát építeni az Instagramon, és milyen stratégia mentén lesz a leghatékonyabb a termékük, szolgáltatásuk, márkájuk vagy éppen énmárkájuk kommunikációja az Instagramon. Ha nem lett volna az Instagram, 2017-ben minden bizonnyal nem dönthettem volna úgy, hogy felhagyok az alkalmazotti formával (amit épp egy 11 országot felölelő regionális PR vezetői pozícióban töltöttem), megalapítom vállalkozásom és ezzel együtt régi álmom is valóra váltom: a fővárosból vidékre költözöm.

 

Ma tehát a Pikrea ügyfeleit támogatom abban, hogyan építhetnek hatékony kommunikációs stratégiát, és miként lehet az Instagram az üzleti céljaikat eredményesen támogató csatorna – mindezt pedig személyre szabott egyéni konzultációk és kiscsoportos workshopok keretében is elsajátíthatod tőlem.

 

Multiknak, kkv-knak, egyszemélyes vállalkozásoknak, kreatív alkotóknak, hírességeknek ugyanúgy rendszeresen segítek, mint az Instagram, blogolás, online énmárkaépítés iránt érdeklődő magánszemélyeknek.

 

Ha szeretnél velem egyeztetni, bátran lépj kapcsolatba velem, vagy merülj el a blogom ingyenesen elérhető, részletes tudásanyagában: