GY.I.K. és Kapcsolat

GY.I.K. és Kapcsolat

Gyakran Ismételt Kérdések:

Hogyan tudok terméket vásárolni?

A Pikrea Online Tudástár 2020 tavaszától folyamatosan bővül új, izgalmas Instagram marketing tematikájú online kurzusokkal és egyéb kapcsolódó termékekkel. Ezeket a termékeket jelenleg a kosárba helyezést követően közvetlen banki átutalással tudod megvásárolni.

Hová utaljak pontosan?

Miután megrendelted a kiválasztott kurzust vagy terméket, 2 napon belül átküldöm számodra a megadott email címedre a számlát minden pontos utalási információval. A rendszer nem automatikus, ezért előfordulhat, hogy maximum 48 órát várnod kell a számla kiállításáig.

Utalást követően mikor kapom meg a hozzáférést a megrendelt termékhez?

Amennyiben a megrendelés során hozzájárultál, hogy 2 napon belül megküldjem számodra a hozzáférési adatokat, akkor az utalásod követően 2 napon belül meg fogod kapni ezeket. Erről az ÁSZF-emben tudsz tovább tájékozódni. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a Pikrea Online Tudástár rendszere nem automatikus, a számlakiállítás és hozzáférés küldése egyaránt manuálisan történik.

A kurzusok élő tréningek?

A Pikrea Online Tudástár kurzusai előre felvett, komplex videotréningek. Leckéit saját ütemedben tudod feldolgozni a jelzett hozzáférési időszakon belül. Ha élő online webináriumaim vagy élő, személyes workshopjaim érdekelnek, akkor kérlek, böngészd át a pikrea.hu/workshopok aloldalam.

A kurzusok leckéit egyben kapom meg?

Igen, a Pikrea Online Tudástár kurzusainak leckéit a vásárlást követően egyben átadom számodra, hogy a saját tempódban tudd feldolgozni őket.

 

 

Kapcsolatfelvételi lehetőségek:

Örülök, hogy kapcsolatba szeretnél lépni velem! Várom a megkeresésed az alábbi témák bármelyikében:

Egyedi árajánlat kérése:

Az Instagram marketing, PR és kommunikációs stratégiaépítés háromszögében élem a szakmai életem. Ha a vállalkozásod, márkád vagy éppen a személyes blogod építése során külső szakértői segítségre van szükséged ezeken a területeken, ideje elkezdenünk együtt dolgozni!

Esemény felkérések, workshopok:

Saját workshopjaimon túl rendszeresen tartok előadásokat céges rendezvényeken, partnertalálkozókon, blogger- és sajtóeseményeken. Várom, hogy mi is együtt dolgozhassunk!

Sajtómegkeresések:

Ha a készülő cikked kapcsán kérdésed van az Instagramról, tedd fel nekem bármikor!

Szponzorációs együttműködések:

Közösségi média felületeimen több mint 15 000 ember követ aktív figyelemmel. Ha úgy gondolod, olyan terméked vagy szolgáltatásod van, ami értéket teremt számukra, írj emailt a lehetőségekért!

Kapcsolat:

Kónya Beáta

kommunikációs tanácsadó

email:  bea@pikrea.hu