Rólam és a Pikreáról

Ki vagyok én!

Rólam és a Pikreáról

Üdvözöllek az online tudástáramban!

Bizonyára azért vagy itt, mert téged is foglalkoztat az Instagram – és ez máris összeköt minket. Az én életem teljesen megváltoztatta ez a kis mobilalkalmazás, és vállalkozásommal, a Pikreával azokhoz szólok, akik szintén üzleti sikereket várnak az Instagramtól, vagy szeretnék kifejezni és felépíteni magukat a vizuális történetmesélés segítségével. Ha fontos számodra, hogy olyan embertől tanulj, akinek hazai szinten valóban egyedülálló tapasztalatai és eredményei vannak az Instagram marketing terén, akkor azt kell mondjam: jó helyen jársz nálam. Sokszorosan díjnyertes Instás kampányaim a szakmai életem mérföldkövei, az pedig, hogy maga az Instagram is kiemelt már engem és a munkám emberek százmilliói elé, hatalmas visszaigazolás személyes szinten is számomra, hiszen az Instagram a legnagyobb személyes szenvedélyem. És hogy mi vezetett ilyen eredményekhez nálam? A Pikreában ezt mind átadom neked!

 

És hogy ki vagyok én? Kónya Beáta, kommunikációs tanácsadó. 2009 óta dolgozom a marketing-kommunikációs iparágban. Ügynökségi oldalon és a vállalati szférában kivitelezett PR és közösségi média kampányaim az elmúlt 11 év során számos hazai és nemzetközi szakmai elismerésben részesültek. Nevemhez fűződik többek között az egyik legsikeresebb hazai Instagram márkakampány (2015-ből), és számos díjnyertes kommunikációs projekt az Instagramon messze túlmutatóan. Mindezekről, valamint a szakmai múltamról bővebben a LinkedIn oldalamon tájékozódhatsz.

 

Hiszem, hogy kommunikációs szakmabeli múltam, PR-esként elért sikereim és elhivatottságom, valamint a személyes szenvedélyem az Instagram, vizuális történetmesélés, fotózás és kreativitás világa iránt páratlan kombinációt alkot, és a Pikreában összpontosul és csúcsosodik ki. Ezzel a tapasztalattal két év alatt több, mint 500 workshop résztvevőmnek segítettem 100% elégedettségi mutató mellett és több, mint 600 egyéni tanácsadói óra áll mögöttem. A valós, bevált, évtizedes szakmai tapasztalatom és persze a személyes szenvedélyem az, ami ügyfeleim és követőim számára hiánypótló tudásanyagot kínál a témámban ma Magyarországon. Immár pedig nem csak személyes és online egyéni tanácsadások, valamint személyes kiscsoportos workshopok formájában tanulhatsz tőlem, hanem online tudásanyagok és képzések keretében is. Ha még többet szeretnél megtudni rólam és a Pikreáról, kattints ide!