Hashtag kurzus: a sokszorosan bevált Instagram hashtag stratégia a maximális elérésért

(8 vásárlói értékelés)

14.990Ft

 

Sajátítsd el részleteiben, 8 modulon át a sok piacon átívelően hatékonyan működő hashtag stratégiám, amivel több tízezer megtekintést, számos új bekövetést és megnövekedett aktivitást generálhatsz teljesen ingyenesen az Instagram bejegyzéseidnek.

Kérd egyedi kuponkódod emailben a 20% kedvezményért, ha már jártál az Instagram A-tól Z-ig vagy Vizuális történetmesélés az Instagramon workshopomon, vagy 40% kedvezményért, ha már jártál nálam egyéni tanácsadáson vagy a Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon workshopomon.

 

 

Kategória:

Leírás

Egy tudatosan összeállított hashtag stratégia folyamatos, kiapadhatatlan forrását jelenti a témád iránt valóban érdeklődő emberekből álló forgalomnak – mindezt ráadásul teljesen ingyenesen. Ugyanis ma, 2021-ben is az egyik elsőszámú organikus növekedési eszköz maga a jó hashtagelés az Instagramon. A keresőcímkék nem csak az elérésed vagy a követőszámod növelhetik, hanem a tartalmaid aktivitási rátáját és terjedését is. Csak egyszer kell befektetned abba, hogy pontosan megértsd a működésüket!

A videotréning során 8 leckén át mélyedünk el a hatékony hashtagelés technikai, szemléletbeli és stratégiai tudnivalóiban. 8 év tapasztalatát sűrítettem egy Magyarországon teljesen egyedülálló tudásanyagba, több ezer Instagram bejegyzésre generált milliós nagyságrendű megtekintések tapasztalatát adom át neked a kurzus során. A tudásanyaggal felvértezve, a feladatokat elvégezve képes leszel személyre szabottan kivitelezni a témádban a hashtag kutatást és összeállítani a legeredményesebben működő hashtag csomagokat.

A hashtagek kapcsán felmerülő kérdéseidre a lenti modulok szerint ad választ a kurzus. Elvégzése 2 órát vesz igénybe, a vonatkozó feladatok szintén mintegy 2 órát igényelnek. A kurzushoz a megvásárlást követően 6 hónapig férsz hozzá és saját ütemben dolgozhatod fel a tudásanyagot.

Ezek az átfogó leckék és a munkád segítő letölthető bónuszok várnak rád a tréning során:

 

0. lecke: Bevezetés 3:46

A lecke felkészít arra, miért és hogyan érdemes invesztálnod a megfelelő hashtag stratégia kialakításába.

1. lecke: Hashtag alapok: a helyes szemlélet 6:37
Bármilyen piacról és témáról legyen szó, az első lépés a hatékony hashtag használt felé, hogy egyáltalán a helyes szemlélettel állj hozzá az Instagramos keresőcímkékben rejlő potenciálhoz. Mélységében magyarázom el neked a szemléletbeli tudnivalókat.

2. lecke: Kihagyhatatlan technikai tudnivalók 15:48
A modul során a megkerülhetetlen technikai tudnivalókban mélyedünk el: hogyan hashtagelj technikailag, hol helyezd el a hashtageid a maximális hatékonyság érdekében, hány hashtaget használj. Itt vesszük sorra azt is, miért nem érdemes másolnod a konkurenciád hashtag csomagjait vagy éppen miért van az, hogy nem minden egyes bejegyzéseden működik ugyanúgy ugyanaz a hashtag csomag.

3. lecke: Hashtag stratégia: 40:40
A modul tudásanyagával felvértezve képes leszel témádban kivitelezni a hashtag kutatást és a megfelelő hashtag csomagokat összeállítani. Itt tanítalak a hashtagek nyelvéről, nagyságáról, háromféle minőségértől és azok optimális megoszlásáról.

4. lecke: Saját hashtagek indítása és népszerűsítése 23:07
Fontolgatod a saját, brandelt keresőcímkéd elindítását? Netalántán ez már megtörtént, de mégsem indult be megfelelően? Akkor ez a modul neked szól! Hihetetlen potenciál rejlik a hashtagek márkaépítő erejében. A modul során elmagyarázom, kinek és miért érdemes pontosan saját hashtaget indítania és javasolt menetrendet kapsz arról is, hogyan érdemes ezt népszerűsítened. Bemutatom az egyik kedvenc saját hashtag kampányom a közelmúltból (ügyfélpélda).

5. lecke: Eredményesség és teljesítés 12:00
Mikor teljesít jól egy hashtag csomag? Egyáltalán, milyen mérési lehetőségeim vannak? Hogyan tudom megnézni a legjobban teljesítő hashtageim? Hogyan látom a legegyszerűbben, hogy hol kerültem top postba? Hogyan tudom értékelni egyenként a hashtageim teljesítését? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ ez a modul.

6. lecke: Hashtag stratégia az Instagram Story-n 1:18
Megtanítalak arra, hogyan használd a keresőcímkéket a 24 órás történeteid népszerűsítésére.

7. lecke: A rettegett shadowban elkerülése 9:06
Egy-egy ballépés könnyen eredményezheti a “shadowban” tiltást: ha óvatlanul megsérted az Instagram valamely szabályozását vagy tiltott hashtaget használsz, akkor meglehet, hogy valamennyi hashtag alatt láthatatalanná teszi tartalmaid az Instagram. A modul során elmagyarázom, hogyan tudod elkerülni a shadowbant és mit tehetsz akkor, ha már megtörtént a baj. A modult a számodra ingyenesen letölthető tiltott hashtagek listája egészíti ki.

 

Néhány eredmény, amit a kurzus elvégzői osztottak meg velem (hamarosan bővítem):

 

Néhány saját eredmény:

BÓNUSZOK:

 

– Munkafüzet a hashtag kutatáshoz (értéke: 5000 Ft)

– Tiltott és törött hashtagek naprakész listája (értéke: 7000 Ft)

– Hatékony magyar kiinduló hashtagcsomagok előkészítve neked másolásra 7 témában (értéke: 14 000 Ft)

Hashtag kurzus: a sokszorosan bevált Instagram hashtag stratégia a maximális elérésért termékről 8 értékelés

 1. Balogh Ágota (megerősített tulajdonos)

  Nagyszerűen rendszerezett kalauz a hashtagek világában. A fejezetek elvezetnek az eredményes, átgondolt Instagram publikálások lehetőségéhez, mindezt olyan alapossággal és kitekintéssel, hogy a tudásanyag rámutat még számtalan összefüggésre saját stratégiánk erőssége vagy éppen gyengeségei között.

 2. Révész Barbara (megerősített tulajdonos)

  Alaposan és kiváló szaktudással összeállított workshop, amelynek hatékonyságát minden nap tapasztalom a munkám során. A workshop külön erőssége, hogy folyamatosan frissül, és a tananyagot érintő változások, újabb best practice-k is belekerülnek.

 3. Gál Anita (megerősített tulajdonos)

  Szuper útmutató azoknak, akik szeretnék tudatosan használni az Instagramot és maximálisan ki szeretnék használni a #hashtag-ek adta lehetőségeket. Sok gyakorlati tippet kaptam közérthetően elmagyarázva. Bátran ajánlom mindenkinek!

 4. Csiszar Margareta (megerősített tulajdonos)

  Az anyag mélyrehatóan elemzi és ismerteti a #-ek minden előnyét és hátrányát, használhatóságának széles körét és pontos módjait is. Külön köszönet a frissítésekért, amik számomra a leghasznosabb segítséget nyújtották.

 5. Tóth-Tatai Lilla (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól felépített, minden részletre kitérő tananyag hasznos való életből vett példákkal szemléltetve. Bea nemcsak a saját, hanem a kisebb-nagyobb ügyfeleinek példáján keresztül is bemutatja a hashtagek használatának best practice-it, szóval hobbi instázók, kisvállalkozások és nagyobb cégek is eredményesen át tudják ültetni a saját stratégiájukba.
  Nem maradt megválaszolatlan kérdésem a kurzus végére, Bea tényleg mindenre gondolt.
  Nagyon hálás vagyok a 2021-es frissítésekért és a bónusz listákért is.

 6. Puskás Regina (megerősített tulajdonos)

  A #kurzus tematikusan végigvezetett az alapoktól indulva a leghasznosabb tippeken keresztül az eredményes végrehajtásig. Mindenképpen ajánlom, aki komolyan szeretné vállalkozását az Instán építeni. Nekem sok újdonságot tartalmazott, hasznos a letölthető munkafüzet, amelyet tavaly május óta már párszor újra kellett nyomtatnom, mert időközben ismét végignéztem a kurzust! A frissítést külön köszönöm, hiszen fontos, hogy updateljük a már megszerzett tudásunkat.

 7. Kiss Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

  Hasznos kis kurzus, bár sokat tudtam az inistagramról előtte, de tudott a Bea újat mondani és amint gyakorlatba ültettem, látható eredményei voltak. Csakis ajánlani tudom a kurzust!

 8. Hollenczer Vivien (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznos és részletes volt a kurzus, sok olyan infót kaptam alatta, amikről a korábbi netes, saját kutatásaim alatt nem is hallottam. Ajánlom mindenkinek aki az Instagramon akar lenni, mert nagyon jól leteszi az alapokat a hastagekről. 😉

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük