Hashtag kurzus: a sokszorosan bevált Instagram hashtag stratégia a maximális elérésért

(1 vásárlói értékelés)

11.900Ft

 

Sajátítsd el részleteiben, 8 modulon át a sok piacon átívelően hatékonyan működő hashtag stratégiám, amivel több tízezer megtekintést, számos új bekövetést és megnövekedett aktivitást generálhatsz teljesen ingyenesen az Instagram bejegyzéseidnek.

Kérd egyedi kuponkódod emailben a 20% kedvezményért, ha már jártál az Instagram A-tól Z-ig vagy Vizuális történetmesélés az Instagramon workshopomon, vagy 40% kedvezményért, ha már jártál nálam egyéni tanácsadáson vagy a Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon workshopomon.

 

 

Kategória:

Leírás

Egy tudatosan összeállított hashtag stratégia folyamatos, kiapadhatatlan forrását jelenti a témád iránt valóban érdeklődő emberekből álló forgalomnak – mindezt ráadásul teljesen ingyenesen. Ugyanis ma, 2020-ban is az elsőszámú organikus növekedési eszköz maga a jó hashtagelés az Instagramon. A keresőcímkék nem csak az elérésed vagy a követőszámod növelhetik, hanem a tartalmaid aktivitási rátáját és terjedését is. Csak egyszer kell befektetned abba, hogy pontosan megértsd a működésüket!

A videotréning során 8 modulon át mélyedünk el a hatékony hashtagelés technikai, szemléletbeli és stratégiai tudnivalóiban. 7 év tapasztalatát sűrítettem egy Magyarországon teljesen egyedülálló tudásanyagba, több ezer Instagram bejegyzésre generált milliós nagyságrendű megtekintések tapasztalatát adom át neked a kurzus során. A tudásanyaggal felvértezve, a feladatokat elvégezve képes leszel személyre szabottan kivitelezni a témádban a hashtag kutatást és összeállítani a legeredményesebben működő hashtag csomagokat.

A hashtagek kapcsán felmerülő kérdéseidre a lenti modulok szerint ad választ a kurzus. Elvégzése 1.5 órát vesz igénybe, a vonatkozó feladatok szintén mintegy 1.5 órát igényelnek. A kurzushoz a megvásárlást követően 6 hónapig férsz hozzá és saját ütemben dolgozhatod fel a tudásanyagot.

Ezek az átfogó leckék és a munkád segítő letölthető bónuszok várnak rád a tréning során:

 

0. modul: Bevezetés 3:46

A modul felkészít arra, miért és hogyan érdemes invesztálnod a megfelelő hashtag stratégia kialakításába.

1. modul: Hashtag alapok: a helyes szemlélet 6:37
Bármilyen piacról és témáról legyen szó, az első lépés a hatékony hashtag használt felé, hogy egyáltalán a helyes szemlélettel állj hozzá az Instagramos keresőcímkékben rejlő potenciálhoz. Mélységében magyarázom el neked a szemléletbeli tudnivalókat.

2. modul: Kihagyhatatlan technikai tudnivalók 15:48
A modul során a megkerülhetetlen technikai tudnivalókban mélyedünk el: hogyan hashtagelj technikailag, hol helyezd el a hashtageid a maximális hatékonyság érdekében, hány hashtaget használj. Itt vesszük sorra azt is, miért nem érdemes másolnod a konkurenciád hashtag csomagjait vagy éppen miért van az, hogy nem minden egyes bejegyzéseden működik ugyanúgy ugyanaz a hashtag csomag.

3. modul: Hashtag stratégia: 34:56
A modul tudásanyagával felvértezve képes leszel témádban kivitelezni a hashtag kutatást és a megfelelő hashtag csomagokat összeállítani. Itt tanítalak a hashtagek nyelvéről, nagyságáról, háromféle minőségértől és azok optimális megoszlásáról.

4. modul: Saját hashtagek indítása és népszerűsítése 11:18
Fontolgatod a saját, brandelt keresőcímkéd elindítását? Netalántán ez már megtörtént, de mégsem indult be megfelelően? Akkor ez a modul neked szól! Hihetetlen potenciál rejlik a hashtagek márkaépítő erejében. A modul során elmagyarázom, kinek és miért érdemes pontosan saját hashtaget indítania és javasolt menetrendet kapsz arról is, hogyan érdemes ezt népszerűsítened.

5. modul: Eredményesség és teljesítés 5:43
Mikor teljesít jól egy hashtag csomag? Egyáltalán, milyen mérési lehetőségeim vannak? Ezekre a kérdésekre ad választ többek között ez a modul.

6. modul: Hashtag stratégia az Instagram Story-n 1:10
Megtanítalak arra, hogyan használd a keresőcímkéket a 24 órás történeteid népszerűsítésére.

7. modul: A rettegett shadowban elkerülése 9:06
Egy-egy ballépés könnyen eredményezheti a “shadowban” tiltást: ha óvatlanul megsérted az Instagram valamely szabályozását vagy tiltott hashtaget használsz, akkor meglehet, hogy valamennyi hashtag alatt láthatatalanná teszi tartalmaid az Instagram. A modul során elmagyarázom, hogyan tudod elkerülni a shadowbant és mit tehetsz akkor, ha már megtörtént a baj. A modult a számodra ingyenesen letölthető tiltott hashtagek listája egészíti ki.

BÓNUSZOK:

 

– Munkafüzet a hashtag kutatáshoz (értéke: 5000 Ft)

– Tiltott és törött hashtagek naprakész listája (értéke: 7000 Ft)

– Hatékony magyar kiinduló hashtagcsomagok előkészítve neked másolásra 7 témában (értéke: 14 000 Ft)

Hashtag kurzus: a sokszorosan bevált Instagram hashtag stratégia a maximális elérésért termékről 1 értékelés

  1. Balogh Ágota (megerősített tulajdonos)

    Nagyszerűen rendszerezett kalauz a hashtagek világában. A fejezetek elvezetnek az eredményes, átgondolt Instagram publikálások lehetőségéhez, mindezt olyan alapossággal és kitekintéssel, hogy a tudásanyag rámutat még számtalan összefüggésre saját stratégiánk erőssége vagy éppen gyengeségei között.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük