Pikrea / Blog / 

YouTube

Elindult a Pikrea YouTube csatornája!

 

Az elmúlt hónapok során bizonyossá vált bennem, hogy a rengeteg kérdés, amit Ti igényeltek tőlem és Instagram-téma, amiben nekem van közléskényszerem, most már messze túlmutat azon, hogy pötyögjek a felületeimen (elsősorban itt blogon, az Instagramon és a csoportban). Így ma elindult az idei évre dédelgetett személyes projektem: a Pikrea YouTube csatornája!

 

A cél, hogy mától minden szombaton egy nagyon érdekes, izgalmas és tartalmas Instagram-kötődésű témát dolgozzak fel a Pikrea YouTube videóiban, ennek érdekében pedig szabadidőm nem kímélve sok-sok meglepetéssel készülök.

 

Tarts velem ott is, és nézd meg a mai bemutatkozó videómat, amiben elmesélem, hogyan változtatta meg az életem az Instagram 

 

 

 

Minden megtekintésnek, feliratkozásnak, lájknak, kommentnek, kérdésnek, javaslatnak nagyon örülök!

 

Instagram tippekért és egy jó közösségért találkozzunk a blogon túl is:

 

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON