Hashtag kurzus: a sokszorosan bevált Instagram hashtag stratégia a maximális elérésért

Egy 9 leckéből álló videótréning, amely segít megérteni az Instagram hashtagek működését és használatát a gyakorlatban, hogy ezzel az eszközzel is hatékonyan terjeszd a tartalmaid, tematizáld az oldalad és elérd a célcsoportod

A kurzus hossza: 2 óra + házi feladatok

Kinek szól:

„Nagyon részletes és fontos segítség minden instázónak ez a kurzus! Hihetetlenül be tudja indítani az agyat, a kreativitást, ösztönöz arra, hogy még jobban akarjam csinálni, amit csinálok.”

Györe Zsuzsanna, digitális tartalomkészítő

Mit kínál számodra a workshop?

“Ebből a kurzusból mindent meg fogsz tanulni a hashtagekről. Az anyag nem az interneten található félinformációkon alapul, hanem friss valós tapasztalatokon és tényeken.”

Kerekes Krisztián Imre, marketing manager, Peak Hungary

Miért pont az Instagram?

Most te is elsajátíthatod a hatékony és már sokszorosan bizonyított hashtagstratégiámat. A képzés 9 leckéből áll, a tananyag jól strukturált és könnyen befogadható, sok-sok gyakorlati példával, hogy még eredményesebb lehess. Az új tudásod birtokában akár több tízezer megtekintést, számos új bekövetést és nagyobb aktivitást generálhatsz ingyenesen.

Kérj egyedi kuponkódot emailben, ha korábban már jártál valamelyik workshopomon vagy az egyéni tanácsadásomon, és most 20%-os vagy akár 40%-os kedvezményt is kaphatsz a kurzus díjából!

A megfelelő hashtagstratégia folyamatos forgalmat terel a posztjaidra, és a témád iránt valóban érdeklődő emberekhez így jóval könnyebben eljutnak a tartalmaid. Mindeközben az algoritmust is tanítja, és a legjobb, hogy ingyenesen, extra ráfordítás nélkül érhetsz el vele látványos eredményt!

Ennek oka, hogy még ma, 2022-ben is fontos növekedési eszköz a jó hashtagelés, ami hatékonyan segíti tartalmaid terjedését az Instagramon, és ilyen módon az algoritmus részére is hatékonyan tudod tematizálni az oldaladat. És a keresőcímkék nem csak az elérésedet vagy a követőszámodat növelhetik, hanem a tartalmaid aktivitási rátáját és terjedését is. Egy ilyen befektetés, amely segít megérteni a pontos működésüket, garantáltan megtérül!

A videotréning során 9 leckén át mélyedünk el a hatékony hashtagelés technikai, szemléletbeli és stratégiai tudnivalóiban. 9 instás év tapasztalatát sűrítettem egy, a hazai piacon egyedülálló tudásanyag megalkotásába, sokezer Instagram bejegyzés és milliónyi megtekintés tapasztalatát adom át neked a kurzus során. A 2022-ben update-elt, teljesen naprakész tudásanyaggal felvértezve, a feladatokat elvégezve képes leszel személyre szabottan kivitelezni a témádban a hashtagkutatást és összeállítani a legeredményesebben működő hashtagcsomagokat.

Fontos tudnod, hogy a hashtagelés csak egyetlen eszköz, amit érdemes optimalizálni, de az első lépés mindig az, hogy értékteremtő legyen a tartalommarketinged, és legyen egy Instagramra szabott stratégiád. (erről leginkább a Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon webináriumon és a Story kurzus: történetmesélés, követőszerzés és eladásösztönzés az Instagram Story-n és azon túl c. videotréningen tanítalak). Ha ez pedig adott, és már a növekedési eszközök optimalizálásában gondolkodsz, annak egy fontos részét teszi érthetőbbé ez a kurzus. A hashtagek kapcsán felmerülő kérdéseidre a lenti modulok szerint adok választ. Elvégzése 2 órát vesz igénybe, a vonatkozó feladatok szintén mintegy 2 órát igényelnek. A kurzushoz a megvásárlást követően 6 hónapig férsz hozzá és ez idő alatt saját ütemben dolgozhatod fel a tudásanyagot.

Hogyan épül fel a képzés?

Ezek az átfogó leckék és a munkád segítő letölthető bónuszok várnak rád a tréning során:

0. lecke: Bevezetés (3:46)
A lecke bemutatja, miért (és hogyan) érdemes invesztálnod a megfelelő hashtagstratégia kialakításába.

1. lecke: Hashtag alapok: a helyes szemlélet (6:37)
Bármilyen piacról és témáról legyen szó, az első lépés a hatékony hashtaghasználat felé, hogy helyes szemlélettel állj hozzá az keresőcímkékben rejlő potenciálhoz. Mélységében magyarázom el neked a szemléletbeli tudnivalókat.

2. lecke: Nélkülözhetetlen technikai tudnivalók (21:58)
A modul során a megkerülhetetlen technikai tudnivalókban mélyedünk el: hogyan hashtagelj technikailag, hol helyezd el a hashtageid a maximális hatékonyság érdekében, hány hashtaget használj. Itt vesszük sorra azt is, miért nem érdemes másolnod a konkurenciád hashtagcsomagjait vagy éppen miért van az, hogy nem minden bejegyzéseden működik ugyanúgy ugyanaz a hashtagcsomag.

3. lecke: Hashtagstratégia: (39:56)
A modul tudásanyagával felvértezve képes leszel hashtagkutatást csinálni és a megfelelő hashtagcsomagokat összeállítani. Itt tanítalak a hashtagek nyelvéről, nagyságáról, háromféle minőségértől és azok optimális megoszlásáról.

4. lecke: Saját hashtagek indítása és népszerűsítése (23:07)
Fontolgatod a saját, brandelt keresőcímkéd elindítását? Netalántán ez már megtörtént, de mégsem indult be? Akkor ez a modul neked szól! Hihetetlen potenciál rejlik a hashtagek márkaépítő erejében. A modul során elmagyarázom, kinek és miért érdemes saját hashtaget indítania és egy menetrendet kapsz arról is, hogyan érdemes ezt népszerűsítened. Bemutatom a kedvenc hashtagkampányomat a közelmúltból.

5. lecke: Eredményesség és teljesítés (12:00)
Mikor teljesít jól egy hashtagcsomag? Egyáltalán, milyen mérési lehetőségeim vannak? Hogyan tudom megnézni a legjobban teljesítő hashtageimet? Hogyan látom a legegyszerűbben, hogy hol kerültem top postba? Hogyan tudom értékelni egyenként a hashtageim teljesítését? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ az 5. modul.

6. lecke: Hashtagstratégia az Instagram Story-n (1:18)
Megtanítalak arra, hogyan használd a keresőcímkéket a 24 órás történeteid népszerűsítésére.

7. lecke: A rettegett shadowban elkerülése (9:06)
Egy-egy ballépés könnyen eredményezheti a “shadowban” tiltást: ha óvatlanul megsérted az Instagram valamely irányelvét vagy tiltott hashtaget használsz, akkor meglehet, hogy valamennyi hashtag alatt láthatatalanná teszi tartalmaidat az Instagram. A modul során elmagyarázom, hogyan tudod elkerülni a shadowbant és mit tehetsz akkor, ha már megtörtént a baj. A modult a számodra ingyenesen letölthető tiltott hashtagek listája egészíti ki.

8. lecke: Kiegészítő eszközök, alkalmazások, amiket neked is ismerned kell (04:36)
Az utolsó leckében összegzem a hashtagek jelentőségét, és további fontos aspektusait annak, hogy mitől működik eredményesen egy profil. Kapsz egy listát a legfontosabb, legjobb kiegészítő eszközökről a hashtagelés kapcsán, többek között a szerintem legjobb hashtaggeneráló eszközre, shadowban feltérképező eszközre és egyéb hasznos kiegészítőkre hívom fel a figyelmedet.

Ilyen látványos hashtag forgalmat generáltak a kurzus tanulói a tananyag elvégzése után.

gratis ajándékok

Jelentkezz Te is!

A jelen helyzetben személyes, csoportos workshopokat nem áll módomban tartani, de a tanulás továbbra is zavartalanul folyik, online kurzusok, webinarok formájában, ami ugyanolyan hatékony, ráadásul, néhány napig visszanézhető a felvétele!

Instagram A-tól Z-ig webinárium-2022-es update-elt tudásanyag!

helyszín:

A Zoom segítségével tudsz online, élőben csatlakozni. A közvetítés linkjét előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig minden esetben visszanézhető. 

következő időpont:

Az évindító alkalmak már lezajlottak. Az értesítés a következő alkalmakról hírlevélben megy ki, amire a lenti linken tudsz feliratkozni.

Egy következő alkalom időpontja érdekel?

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy elsőként értesülj róla!

A helyek zöme 24 órán belül be szokott telni hírlevélből, így érdemes neked is feliratkoznod itt a hírlevelemre, ha egészen biztosan szeretnél részt venni valamelyik soron következő alkalmon.

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON