Pikrea / Blog / 

Instagram, Stories

3 hasznos kiegészítő alapalkalmazás Instagram sztorizásodhoz

Ma lefrissült néhány szép új betűtípussal az Instagram Story-m (itt mutatom be őket), így arra gondoltam, hogy bemutatok még 3 hasznos appot neked a látványos és eredményes sztorizáshoz. A látványosság azért fontos ezen a felületen, mert ezzel tudsz kitűnni, konzisztenssé válni és megjegyezhető lenni, ami a mai nagy zajban fontos célunk a vizuális tartalomgyártással. Megragadni és megtartani a figyelmet — mindannyian erre törekszünk, mert csak ezután tudunk komplex, akár vásárlásösztönző üzeneteket átadni.

1. Unfold

Még mindig ez a letisztult, minimalista sablonokat, betűtípusokat és különleges elemeket kínáló alkalmazás a legnépszerűbb “story template app.” Ha még nem ismernéd, és te nem az Instán belül szereted elkészíteni a sztorid, akkor mindenképp csekkold. Pro tipp: keress rá az alkalmazásboltodban a story maker, story template kifejezésre, ha más stílusú sablonalkalmazást preferálnál. Így látni fogsz egy sor további hasonló appot, amiből tudsz kedvedre válogatni. Ez az alkalmazás azoknak való, akiknek van idejük, kedvük külön megszerkesztett sztorikkal tényleg megkülönböztető módon sztorizni, hiszen azért az Instagram beépített lehetőségei végesek. Ezzel együtt, én magam is inkább gyorsan, időhatékonyan szeretek sztorizni, és az Instán belül rakom össze a történeteim.

2. Later

A later.com weboldal segítségével előre meg tudod tervezni, fel tudod építeni és be tudod időzíteni számítógépen a soron következő Instagram Story-jaidat — azonban a rendszer még nem posztolja automatikusan helyetted őket, hanem csak emlékeztetőt küld. Ha érdekel, hogyan tudsz autoposztolni az IG Story-ra, akkor már csak ezért is érdemes a workshopjaimat és webináriumaimat tökéletesen kiegészítő Story kurzus: történetmesélés, követőszerzés és eladásösztönzés az Instagram Story-n és azon túl c. videotréningem megnézned.

3. Hype Type

Ha mindig is tetszettek az animált, beúszó szövegek az IG Story-n, akkor a Hype Type egy hasznos alkalmazás lesz számodra.

Ha más Instagrammer ismerősöd számára is hasznos ez a cikk, akkor kérlek, hogy oszd meg vele. Egy ötrészes ingyenes Instagram minitréningért érdemes feliratkoznod a hírlevelemre. További izgalmas tartalmakért nézd meg az Instagram oldalam, a zárt Facebook csoportom és a YouTube csatornám is!

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON