Pikrea / Blog / 

Instagram

Gyorshír: így lehet időzíteni az Instagramon mostantól

Folyamatosan érkezik az új, időzítés funkció az Instagramba, amit sokan már évek óta várnak: így már alkalmazáson belül, azaz mobilon is, külső felületek nélkül is be tudjuk tervezni az egyszeri ás lapozós posztjaink és akár Reels videóink is egy későbbi időpontra. Nem mindenkinek érhető még el ez az új csúszka, amit az elkészített, de még nem posztolt bejegyzés “advanced settings” azaz “további lehetőségek” menüpontjában kell (majd) keresned. A Beállítások fülön pedig eléred az “időzített bejegyzések” gombot, ha egészben szeretnéd látni, mit terveztél be és azok együtt hogyan mutatnak.

Szintén friss újdonság, hogy megérkezett az új instagram.com/hacked oldal, ami reméljük, hogy valós, érdemi segítséget ad mindenkinek, aki nem éri el a fiókját.

Ha más Instagrammer ismerősöd számára is hasznos ez a cikk, akkor kérlek, hogy oszd meg vele. Egy ötrészes ingyenes Instagram minitréningért érdemes feliratkoznod a hírlevelemre. További izgalmas tartalmakért nézd meg az Instagram oldalam, a zárt Facebook csoportom és a YouTube csatornám is!

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON