Mi működik 2024-ben az Instagramon és azon túl?

Ezen az ingyenes online képzésen sok hasznos tanáccsal látlak el február 15. csütörtök 10:30-tól. Ne maradj le róla:

Neked szól az élő évindító, ha:

Induljunk új lendülettel neki az új évi sikereknek  és növekedjük együtt 2024-ben is! Hogyan változott az algoritmus, mi megy 2024-ben az Instagramon, és mi az, amit meg jobb magunk mögött hagynunk? Sok tapasztalattal, trendelőrejelzéssel és az éveken átívelően szilárd keretrendszeremmel várlak az élő évindító képzésemen. 

A csatlakozási információk emailben érkeznek, iratkozz fel most értük!

Mit kínál számodra a képzés?

Jelentkezz Te is!

A jelen helyzetben személyes, csoportos workshopokat nem áll módomban tartani, de a tanulás továbbra is zavartalanul folyik, online kurzusok, webinarok formájában, ami ugyanolyan hatékony, ráadásul, néhány napig visszanézhető a felvétele!

Instagram A-tól Z-ig webinárium-2022-es update-elt tudásanyag!

helyszín:

A Zoom segítségével tudsz online, élőben csatlakozni. A közvetítés linkjét előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig minden esetben visszanézhető. 

következő időpont:

Az évindító alkalmak már lezajlottak. Az értesítés a következő alkalmakról hírlevélben megy ki, amire a lenti linken tudsz feliratkozni.

KÓNYA bea vagyok,

Tizenöt éve segítem a vállalkozások márkaépítését és eladásösztönzését a kommunikáció, PR és tartalommarketing eszközével.

Hiszek abban, hogy üzeneteinket érdemes olyan történetekbe ágyazva elmesélni, melyeken keresztül ténylegesen kapcsolódhatunk a célcsoportunkkal. Mélységeiben ismerem az üzleti célú vizuális tartalommarketing lehetőségeit, és a jól működő növekedési stratégiákat az Instagramon és azon túl. Bőven van mit mesélnem számodra is. Találkozzunk az ingyenes képzésemen!

02.15.: Állj növekedési pályára velünk!

Iratkozz fel hírlevelemre, ahol előzetesen többször kiküldöm majd a csatlakozási információkat!

Nem tudsz élőben részt venni? Akkor is érdemes jelentkezned, mert a képzés limitált ideig visszanézhető lesz:

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON