Kezdjünk bele együtt a márkaépítő és történetmesélő rövidvideózásba!

Ezen az ingyenes, egyórás, online képzésen konkrét eszközökkel látlak el június 30. péntek 11 órától. Ne maradj le róla:

Neked szól ez a képzés, ha:

Esettanulmány: 15 nap alatt 9 egyszerű videóval, a videózásban szinte a nulláról indulva 184 000 elért megtekintés, 1000+ új követő, ezres nagyságrendű diskurzusok. Hogyan lehetséges szinte instant sikereket elérni, akár  népszerűtlen témában is, neked is?

Átadom, mitől lesznek sikeresek a te videóid is!

Mit kínál számodra a képzés?

Jelentkezz Te is!

A jelen helyzetben személyes, csoportos workshopokat nem áll módomban tartani, de a tanulás továbbra is zavartalanul folyik, online kurzusok, webinarok formájában, ami ugyanolyan hatékony, ráadásul, néhány napig visszanézhető a felvétele!

Instagram A-tól Z-ig webinárium-2022-es update-elt tudásanyag!

helyszín:

A Zoom segítségével tudsz online, élőben csatlakozni. A közvetítés linkjét előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig minden esetben visszanézhető. 

következő időpont:

Az évindító alkalmak már lezajlottak. Az értesítés a következő alkalmakról hírlevélben megy ki, amire a lenti linken tudsz feliratkozni.

KÓNYA bea vagyok,

Tizennégy éve segítem a vállalkozások márkaépítését és eladásösztönzését a kommunikáció, PR és tartalommarketing eszközével.

Hiszek abban, hogy üzeneteinket érdemes olyan történetekbe ágyazva elmesélni, melyeken keresztül ténylegesen kapcsolódhatunk a célcsoportunkkal. Mélységeiben ismerem az üzleti célú vizuális tartalommarketing lehetőségeit, és a jól működő növekedési stratégiákat az Instagramon és azon túl. Bőven van mit mesélnem számodra is. Találkozzunk az ingyenes egyórás képzésemen!

Találkozzunk június 30. péntek 11-kor!

Iratkozz fel hírlevelemre, ahol előzetesen küldöm a csatlakozási információkat!

Nem tudsz élőben részt venni? Akkor is érdemes jelentkezned, mert a képzés limitált ideig visszanézhető lesz:

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON