Ami bent, az kint: a vállalkozásépítés lélektana – webinárium Kónya Beával és Knapek Évával

Díjmentes, másfél órás, online képzéssel várunk a vállalkozásépítés pszichológiájáról április 10. szerda 15 órától. Ne maradj le róla:

Neked szól ez a képzés, ha:

A félelem, az önbizalomhiány, a kudarckerülés sok értékes ötlet gazdáját gátolja meg abban, hogy belevágjon a márkaépítésbe az Instagramon és azon túl.

De mi történik, ha túllépünk ezeken a belső korlátokon? Hogyan változna meg a márkád sorsa és a saját életed, ha felismernéd a belső elakadásaid és elkezdenéd feloldani őket?

Csatlakozz hozzánk, hogy elindítsunk az úton!

Mit kínál számodra a képzés?

Jelentkezz Te is!

A jelen helyzetben személyes, csoportos workshopokat nem áll módomban tartani, de a tanulás továbbra is zavartalanul folyik, online kurzusok, webinarok formájában, ami ugyanolyan hatékony, ráadásul, néhány napig visszanézhető a felvétele!

Instagram A-tól Z-ig webinárium-2022-es update-elt tudásanyag!

helyszín:

A Zoom segítségével tudsz online, élőben csatlakozni. A közvetítés linkjét előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig minden esetben visszanézhető. 

következő időpont:

Az évindító alkalmak már lezajlottak. Az értesítés a következő alkalmakról hírlevélben megy ki, amire a lenti linken tudsz feliratkozni.

Kitől tanulhatsz?

Kónya Bea kommunikációs tanácsadó és Klubjának állandó szakértője, Knapek Éva klinikai szakpszichológus várnak az eseményen.

Az évtizedes tapasztalatokkal bíró szakemberek mélységeiben ismerik az online márkaépítés kihívásait és lehetőségeit, és azokat a belső akadályokat, melyek a növekedés útjában állnak az Instagramon és azon túl. Most sokak kérésére végre a Pikreátor Klub kapuin kívül is elérhető ez a képzésük. Ragadd meg az alkalmat, találkozz velük élőben online, díjmentesen!

Találkozzunk április 10. szerdán 15 órától!

Iratkozz fel a hírlevélre, ahol előzetesen küldjük a csatlakozási információkat!

Nem tudsz élőben részt venni? Akkor is érdemes jelentkezned, mert a képzés limitált ideig visszanézhető lesz:

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON