Pikrea / Blog / 

Appajánló

Appajánló: DM-ezés számítógépről? Íme a legegyszerűbb megoldás

 

Ha számodra is életmentő lenne, hogy a privát Instagram beszélgetéseidet, avagy a DM-ezést (direct message) számítógépről is el tudd intézni, akkor a mai poszt nagy segítségedre lesz. Sokan hiányolják ugyanis, hogy jelenleg 2018-ban webes felületén az Instagram nem biztosít lehetőséget sem arra, hogy fotót töltsünk fel, sem arra, hogy a DM-eket elérjük. Pedig jó, ha tudod: akár számítógépről is posztolhatsz az Instagramra, csak egy kis trükk kell hozzá (ha nem külső szoftvert használsz, hanem az instagram.com weboldalt.) A számítógépes DM-ezés viszont nagyon egyszerű módon elérhető. Lássuk is, hogyan!

Instagram DM számítógépen – Windowsos gép esetén

 

Nem találod ki, mit mutatok most 🙂 Pedig végig az orrod előtt volt a megoldás szerintem. Windowsos gépen tényleg a lehető legegyszerűbb az Insta DM-ezés. De ahelyett, hogy a böngészőben keresgélnéd a megoldást az instagram.com oldalon, a Microsoft alkalmazásboltjából kell letöltened a Windowsos Instagram alkalmazást a számítógépedre.

 

Nem csupán a fotók böngészését és feltöltését fogod elérni (de az itt mutatott desktopos fotófeltöltési módszer szerintem egyszerűbb), hanem bizony végre valahára itt felbukkan a DM gomb is, a mobilappban már megszokott helyén. És már kezdheted is a beérkező üzeneteid megválaszolását, a beérkező felkérések engedélyezését vagy éppen elutasítását, sőt, természetesen új DM-eket is indíthatsz:

 

Instagram DM felület számítógépen

 

Instagram DM felkérések számítógépen

 

Így DM-ezz macOS-en

 

Mivel a MAC alkalmazásboltjában nem érhető el maga az Instagram alkalmazás, egy külön appot szeretnék ajánlani nektek, Flume néven. A fizetős verziójában már posztolni is lehet, de az ingyenesben a DM-ezési lehetőség benne van:

 

A Flume DM felülete
Használjátok ki a tippet, DM-ezzetek, beszélgessetek sokat, építsétek a közösségeteket! Ha pedig ebben bárhol elakadtok, szóljatok és személyre szabottan segítek. Ha tetszett a poszt, kérlek, oszd meg a követőiddel az Instagram Sztoridban, hogy a jótanácsok minél több emberhez eljussanak! 🙂
Kövesd a Pikreát Facebookon, napi tippekért az Instagramon, és csatlakozz a zárt Facebook közösségemhez is!

 

instagram marketing workshop budapest
Gyere el egy workshopomra, vagy válaszd a személyre szabott egyéni tanácsadást! Katt a képre 🙂

 

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON