Pikrea / Blog / 

Howto tippek, Instagram, Stories

Instagram Stories: így adj GIF matricákat a történeteidhez

 

Az elmúlt két hétben jó pár izgalmas újdonság jelent meg az Instagram Stories felületén, részben végleges feature-ként, részben csak tesztként. Lássuk ezeket!

 

  • 4 új betűtípus tesztje zajlik éppen:

 

 

A Classicon túl, a Neon, Typewriter, Modern és Strong betűtípusok is elérhetők a tesztben, ám ezek még nem érkeztek meg hivatalosan az alkalmazás legújabb verziójába. Ami viszont egy nagyon izgalmas újdonságot hozott el:

 

  • elérhetők a GIF matricák is a Stories felületén belül

 

Hogyan tudsz GIF-et hozzáadni az Instagram Story-dhoz?

 

Ha már előkészítetted a posztolni kívánt történeted, egyszerűen csak húzd fel a képernyőt, és a többi matrica között meg fogod találni a GIF-eket is. Nóra, aki @norelai_pix néven található meg az Instagramon, erről is készített egy szuper videót a Pikreának:

 

 

 

Még egy további izgalmas teszt zajlik éppen:

 

  • érkezik a történetek manuális képméretezése is?

 

Úgy tűnik a Nórától hozzánk beérkezett harmadik képernyővideóból, hogy a Story-k képméretezését már teszteli az Instagram. Ez a funkció lehetővé tenné, hogy a már elkészült és a galériából feltöltött régebbi képeinket méretezni tudjuk a Story felületén belül is, míg eddig a méretezés automatikus (volt):

 

 

 

 

Te mit szólsz az újdonságokhoz? Beszéljük meg Instagramon vagy Facebookon!

 

 

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON