Pikrea / Blog / 

Instagram

Már 350+ kisvállalkozó csatlakozott a márkaismertség-növelő kihívásomhoz

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a “Saját” / “Add yours” névre keresztelt interaktív sztorimatrica az Instagramra. Nem láttuk jönni, mégis ki gondolta, hogy pont egy ilyen láncreakciós matricaötlet jut majd az eszükbe?! Látva a potenciált benne, engem azonnal egy vállalkozói márkaismertség növelő kampányra ösztönzött az eszköz – természetesen ingyenesen, mert évek óta fontos küldetés nekem a Pikreánál, hogy minél több kapcsolódási lehetőséget nyújtsak a szeretett Pikreátor közösségemnek 😉

Egyetlen nap alatt már több mint 350 vállalkozó csatlakozott ehhez az egyszerű, de nagyszerű sztoris kihíváshoz, amiről a történetemben, a feedemen, és a rögzített sztorimon (highlight) is tudsz tájékozódni @pikrea oldalamon. Várlak benne egész héten át 5 különböző felhívással, ami közül a legelső a vállakozásod bemutatását célozza meg. Az Instagram saját matricának ez a nagy előnye: összehozza az embereket, trendi, nem akarsz kimaradni belőle, ha megszólít a felhívás és tematika, és nagyon jól lehet benne új, izgalmas fiókokra lelni.

Mit nyertek a résztvevők eddig azzal, hogy részt vesznek a láncban?

  • rekordnézettségű sztorikat
  • kapcsolódási lehetőséget a meglévő követőikkel
  • új célcsoportok elérését
  • új követőket
  • új megrendeléseket, ügyfeleket

Eddig ezekről számoltak be nekem a résztvevők 🙂
Te se hagyd ki ezt a lehetőséget! Nem csak a fentiek miatt, hanem mert úgy vezetem a kihívást, hogy egyben megtapasztald, mennyire szuper eszköz a történetmesélésben, bázisépítésben és eladásösztönzésben ez a szívemcsücske felület, az Instagram Story.

Instagram saját matrica

Na és hogy ezen kívül TE saját magad mire használhattod az új, saját matricát?

  • Kérd UGC gyűjtésére a követőid azáltal, hogy képet küldhetnek be és közben egymással is tudnak kapcsolódni
  • Generáljatok közösen egy képfolyamot a témádban pl. azzal a felhívással, hogy gyűjtsétek össze a kedvenc vonatkozó ételeteket, filmeteket, helyszíneteket stb.
  • Mindenki megoszthatja a véleményét egy témában, ami aztán egy jól olvasható és jól elérhető láncba kerül

Ha más Instagrammer ismerősöd számára is hasznos ez a cikk, akkor kérlek, hogy oszd meg vele. Egy ötrészes ingyenes Instagram minitréningért érdemes feliratkoznod a hírlevelemre. További izgalmas tartalmakért nézd meg az Instagram oldalam, a zárt Facebook csoportom és a YouTube csatornám is!

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON