Kommunikációs tanácsadás

KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS

Egy jól felépített márka elképesztően sokoldalú, komplex marketing-kommunikációs tevékenység és hosszú távú befektetés eredménye. Ha támogatásra van szükséged ezen az úton, a márkaépítés folyamatában, ahol ma ráadásul több eszköz áll rendelkezésedre, mint korábban valaha, fordulj hozzám bizalommal. Közel 10 év tapasztalatával segítem ügyfeleim hatékony kommunikációját az alábbi szolgáltatásokkal.

KONZULTÁCIÓ ÉS STRATÉGIA

Segítség az alapoktól: a hosszú távú üzleti célok ismeretében meghatározzuk a megvalósításukhoz szükséges eszközöket, azok optimális alkalmazását, az üzenetet, az azt leghatékonyabban közvetítő csatornákat, stílust és időzítést.

TARTALOMGYÁRTÁS

Legyen szó vizuális vagy szöveges tartalmakról, ahhoz, hogy átmenjen az üzenetet, azt hatékonyan, hitelesen kell tudni tálalni. És hogy ehhez mi szükséges? Kreativitás a tartalomgyártásban, az üzenet becsomagolásában – és tapasztalat abban, hogy a célcsoportnál mi is működik.

SAJTÓKAPCSOLATOK

Ha nem tudod, milyen felületeken kommunikálhatod az üzeneted a sajtóban, nincs kapcsolatod a releváns újságírókhoz, vagy éppen eddig a pillanatig még nem is tudatosítottad, mekkora potenciált tartogathat a média a márkád számára, érdemes lehet beszélgetünk a PR erejéről.