Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon

Egy intenzív, középhaladó kurzus, amely segít elmélyíteni az ismereteidet az Instagramról, 7 órán keresztül, egy egész napon át.

Kinek szól:

„Bea Instagram iránti lelkesedése ragadós, a workshop hatására újult erővel vetettem bele magam az instázásba!” 

Bárdics Anna, Ecomind zero waste webshop alapító

Mit kínál számodra a workshop?

“Egy hiánypótló, tartalmas tananyag, mely nem csak oktat, hanem felteszi azokat a kérdéseket is, amelyek rávezetnek mitől lesz jó/jobb az Insta-oldalad.”

Batki Lilla, tulajdonos, Sempre és Chimera Ékszerüzletek

Miért pont az Instagram?

Mikro- és kisvállalkozóként bizonyára Te is azokat a kommunikációs csatornákat keresed, ahol a befektetett időd a leghatékonyabban megtérül. Ma, 2022-ben is azt mutatják a számok (elérési potenciál, organikus megtérülés, fizetős elérés), hogy az Instagrammal járhatsz a legjobban, ez az egyik legjobban megtérülő elsődleges kommunikációs felület.

Biztosan tudod vagy legalábbis sejted, hogy az Instagram megkerülhetetlen az online marketingben, ha terméked, szolgáltatásod vizuálisan elmesélhető – és ha a célcsoportod jelen van a platformon. Én egy több mint 30 ezres bázist építettem fel magam körül organikusan, etikusan, zéró büdzséből!

Szinte minden követőmet 0 Ft ráköltéssel elérem, a hashtagekkel pedig hatékonyan terjednek a tartalmaim. De nem csupán elérem a célcsoportomat, értékesítek is számukra: 2018 óta az Instagram biztosítja a megélhetésemet. De a 13 évnyi kommunikációs szakmai tapasztalatom túlmutat a saját vállalkozásom építésén, hisz számos sikeres Insta-oldal tulajdonosát mentorálom, és több tízezres követőbázissal rendelkező vállalati profilok sorát építettük fel az évek alatt. Online és személyes képzéseimet pedig több mint 2000 vállalkozó végezte már el.

Ezen a workshopon mindent átadok neked is, amit tudnod kell egyrészt a márkaépítésről, másrészt pedig a vásárlásösztönzésről az Instagramon.

Az elmúlt időszakban elképesztő megújuláson ment át a platform, de a tartalomfogyasztási szokások is nagyot változtak. Éppen ezért a workshop tudásanyagát állandóan frissítem és naprakészen tartom, hogy minden fontos újdonságot megismerhess. Azt sajnos nem lehet előre megjósolni, hogy az app algoritmusa hogyan fog változni, de érdemes kihasználni, hogy ma egy Instagram követőbázis még organikusan, zéró büdzsével is felépíthető, és a követők organikus elérésének aránya magasan tartható. 

A leggyakoribb kérdések,

amikre választ kaphatsz a kurzus elvégzése során:

A számok magukért beszélnek: az Instagram képmegosztó közösségi alkalmazás az egyik legfontosabb tényező ma a közösségi médiában, ami itt van és még sokáig maradni is fog. Itt az ideje magasabb szintre emelned márkád Instagram jelenlétét! Ide ugyanis külön stratégia kell, és én segítek megérteni, hogyan érdemes márkát építeni az Instagramon, és milyen stratégia mentén a leghatékonyabb a termékkommunikáció.

Hogyan épül fel a képzés?

A workshop a teljesség igényével mutatja be a márkaépítési és vásárlásösztönzési lehetőségeid az Instagramon, szemléletes gyakorlati példákon keresztül. Egy egész napos kurzus, amely lehetővé teszi a frissen szerzett tudás azonnali elmélyítését is, illetve néhány napig utólag is visszanézheted a tananyagot. Az alábbi kérdéseket boncolgatjuk közösen, rengeteg konkrétummal, gyakorlati példákon keresztül és személyre szabottan. Ezért is igyekszem kisebb létszámú csoportokat vinni, hogy mindenki kérdezhessen, mindenkire jusson idő. Csak rajtad múlik, hogy már aznap beépíted-e a stratégiádba a tanulságokat:

gratis ajándékok

Vélemények a workshopról

Jelentkezz Te is!

A képzés élő, online webinárium formájában zajlik, ami utólag 10 napig visszanézhető.

Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon webinárium – 2023-as update-elt tudásanyag!

helyszín:

A Zoom segítségével tudsz online, élőben csatlakozni. A közvetítés linkjét előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig minden esetben visszanézhető. 

következő időpont:

2023. szeptember 22. péntek, 09:00 – 16:00

jelentkezésed ITT várjuk szeretettel!

Egy következő alkalom időpontja érdekel?

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy elsőként értesülj róla!

A helyek zöme 24 órán belül be szokott telni hírlevélből, így érdemes neked is feliratkoznod itt a hírlevelemre, ha egészen biztosan szeretnél részt venni valamelyik soron következő alkalmon.

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON