Instagram marketing tanácsadás

MINDEN, AMI INSTAGRAM:

tanácsadás és további Instagram marketing szolgáltatások

1 milliárd globális havi aktív felhasználójával az Instagram vitathatatlanul az egyik leggyorsabban növekvő közösségi platform, amely a vizualitásra és az élményre koncentrál. Ma 400 millió Instagrammer van a világon, aki minden nap aktív, 95 millió posztot megosztva naponta. A tartalom tehát elképesztő mennyiségű, a zaj egyre nő és a verseny hatalmas – egyre nehezebb tehát kitűnni és eljutni a célcsoporthoz. 360 fokos, az Instagram marketing minden szeletét felölelő szolgáltatásaimmal segítem ügyfeleim hiteles és hatékony, konverziót eredményező Instagram jelenlétét.

 

A legördülő menüpontokban tovább tájékozódhatsz a szolgáltatásaim részleteiről:

 

 

 

EGYÉNI TANÁCSADÁS

Kinek ajánlom?

Mindenkinek, akinek szüksége van az Instagramon és azon túl arra, hogy üzleti sikereit évtizedes tapasztalatommal segítsem, ám a kiscsoportos lehetőségek helyett koncentrált, rá fókuszáló figyelemre és támogatásra van szüksége.  Már a vállalkozásom első 7 hónapjában több mint 100 Instagrammert segítettem egészen 0 követőtől akár 25 ezer követőig abban, hogy a számára fontos személyes vagy üzleti célokat elérhesse az Instagrammal.

Miről szól?

A Te problémáidról. A legfőbb kihívásokról, amelyekkel éppen most, az Instagram-történeted jelenlegi szakaszában szembesülsz.

WORKSHOPOK

Kinek ajánlom?

A kezdőtől a középhaladó szintig három tematikában várom kiscsoportos workshopjaimon azokat a vállalkozókat és kreatív alkotókat, akik etikusan és tudatosan szeretnének bázist építeni az Instagramon. Öt év Insta-tapasztalatát és kilenc év kommunikációs szakmabeli eredményeim tanulságát sűrítem a kiscsoportos workshopok tudásanyagába, hogy olyan gyakorlatias, sokszorosan, folyamatosan tesztelt és bevált know-how-t adjak át neked, amire a profi kommunikációd építheted. É

Miről szól?

Az Instagram A-tól Z-ig workshop kezdőként és újrakezdőként felvértez téged azzal az átfogó tudással, ami az induláshoz és az újrakezdéshez kell – eloszlatja az Instagramról keringő tévhiteket, leleplezi az etikátlan eszközöket, döntési lehetőséget ad számodra a követőbázis építés módszerei között és helyreteszi a félinformációkat. A Márkaépítés az Instagramon workshopon elmélyedünk a hiteles és etikus közösségépítés és jól konvertáló kommunikáció minden tudnivalójában a stasztikáktól, trendektől kezdve átfogóan az Instagram for Business megoldásokon át egészen a legizgalmasabb kiegészítő alkalmazásokig és eszközökig. A Vizuális történetmesélés az Instagramon workshop egészében a tartalomoptimalizálásról és gyakorlati fotózásról, kompozíciók megtervezéséről, fotók szerkesztéséről szól.

VÁLLALATI WORKSHOPOK

Kinek ajánlom?

A vállalati oktatás azoknak a kisvállalatoknak és nagyvállalati social media csapatoknak, akiknek a kiscsoportos workshopok helyett dedikáltan az adott cégre szabott workshopra, tréningre van szükségük az Instagram marketingről.

Miről szól?

Bármiről, ami Instagram marketing: akár teljes stratégia átadás is történhet a workshopon, vagy a 360 fokos Instagram marketing szolgáltatásaim bármelyik további elemének dedikálhatunk oktatást. Kérlek, hogy lépj kapcsolatba velem és oszd meg velem az általad képviselt cég egyedi igényeit.

TARTALOMGYÁRTÁS ÉS TARTALOMMARKETING

Kinek ajánlom?

Mindenkinek, akinek projekt alapon vagy hosszú távon az Instagramon jól működő, egyedi, autentikus, ugyanakkor a márka üzeneteit hitelesen képviselő vizuális és szöveges tartalmakra van szüksége.

Miről szól?

Arról, hogy fotózom és elkészítem neked az Instagram-kompatibilis poszt -lapanyagokat, valamint kérésre szöveget is írok. A szolgáltatás projekt alapon és havidíjas alapon állandó jelleggel is választható. Változatos, de mégis konzisztens stílusban fotózom be neked a kért termékeket, ha bármikor úgy érzed, kifogytál az Insta-fotókból, kérd a segítségem!

INSTAGRAM CSATORNA MŰKÖDTETÉS

Kinek ajánlom?

Ha nincs belső erőforrásod a márkád Instagram oldalának kezelésére, vagy nincs időd egyedi, autentikus és hatékonyan működő tartalmat gyártani, érdemes az Instagram oldalad teljes körű menedzselését külső szakértőre bíznod. Állok rendelkezésedre!