VÁRJ MÉG! MOST MINDEN EDDIGINÉL EREDMÉNYESEBB LEHETSZ A REELS VIDEÓZÁSSAL

Látom, érdekel a Reels és most arra invitállak, hogy végezd el velünk a Reels tréninget és megvalósító kihívást és adj új lendületet az Instagram oldaladnak – akár mindössze 4 hét alatt!

Hallottad már?

Dübörög a Reels, itt a zenematrica és ma az Instagramon a videók erejével hatékonyan növelhetjük az elérésünket, építhetjük a márkánkat és felpörgethetjük értékesítésünket is. De talán a Reels videózás még mumus a számodra, és bizonytalan vagy, hogyan is segíthet téged kisvállalkozóként, tartalomkészítőként ez a formátum. Ne aggódj, segítek! Egy lépésről lépésre kibontakozó, eredményorientált és megvalósítás fókuszú tréninggel, melyben a szöveges, audio és videós leckék váltják egymást a még mélyebb elsajátítás érdekében, miközben a támogató, motiváló közösségünk lendülete is magával ragad. Mindösszesen nettó 9990 Ft-ért azonnal hozzáférhetsz a Reels tréning és megvalósító kihívás ebookjához és még több értékhez!

„Már a Reels kihívás elején örömmel osztottam meg Beával, hogy az első videóim, amik beindultak, napi 100+ követőt hoztak, ami számomra elképesztő élmény volt! Két hónap múlva pedig kijöttem az őszi workshopjaimmal és alig tértem magamhoz: már a kampány előtt, egyetlen sztoriból betelt szinte minden hely. Hogyan lehet ez? Egyértelmű, hogy a Reels videózás volt az egyik elsődleges oka. Nagyon ajánlom a tréninget!”

Nagy Szonja, kézműves vállalkozó és  workshop oktató

Az Instagram már ilyen “videós” lett.

Ha már rájöttél, hogy a célcsoportod valószínűleg jobban elérheted rövid videókkal, vagy egy olyan tartalommixszel, melyben a rövid videóknak is fontos szerepe van, és előnyre szeretnél szert tenni a segítségükkel, de:

Várunk a Reels tréningen és megvalósító kihívásunkban, ahol 28 izgalmas feladaton át állítjuk növekedési pályára a videóid, az oldalad és az értékesítésed! Csatlakozz a 250+ Pikreátorhoz, aki eddig már részt vett benne!

Az eredmények magukért beszélnek:

Te is több megtekintést, több kommentet, több bekövetést és több eladást szeretnél ösztönözni?

A Reels megvalósító kihívás segít neked:

Biztosan látod, hogy ez lehetséges és mások már csinálják.

Amiről a Reels kihívás szól:

Ez egy rendkívül tartalmas, saját tempódban feldolgozható, közel 100 oldalas ebook, kiegészítő videós és audio tananyagokkal. Fókusztémák:

Ez mind azonnal elérhető számodra is! A Reels tréning és megvalósító kihívás a tagsági rendszeremben, a Pikreátor Klubban érhető el letölthető ebook és kiegészítő tananyagok, segédletek formájában. Itt egy szuper közösség és rengeteg további egyedülálló tudásanyag vár, élj vele!

„Az idei évem legjobb befektetése!”

Fehér-Varga Mesi, karrierelemző

KÓNYA bea vagyok,

Tizennégy éve segítem a vállalkozások márkaépítését és eladásösztönzését a kommunikáció, PR és tartalommarketing eszközével.

Hiszek abban, hogy üzeneteinket érdemes olyan történetekbe ágyazva elmesélni, melyeken keresztül ténylegesen kapcsolódhatunk a célcsoportunkkal. Mélységeiben ismerem az üzleti célú vizuális tartalommarketing lehetőségeit, és a jól működő növekedési stratégiákat az Instagramon és azon túl. Bőven van mit mesélnem számodra is.

GYIK

Térjünk rá a leggyakrabban ismételt kérdésekre, hogy lehetőleg minden kételyed eloszlathassam.

A Reels tréningnek és megvalósító kihívásnak mi tehát a díja?

Nettó 9990 Ft havi díjon éred el a Klub tudásanyagait, és a Reels kihívás ebookját is mindösszesen ezért az összegért le tudod tölteni. A kapcsolódó videós és audio tréningekhez és segédletekhez is hozzáférsz ezért az összegért a tagságod ideje alatt.

Meddig maradhatok Klubtag?

A vállalkozásod újabb és újabb szintlépéseit lehetőleg hosszú távon szeretném támogatni. Ha te is elköteleződtél emellett, akkor a Klub belső felületén érdemes az extra kedvezményekért az éves tagságot választanod. Ugyanakkor bármennyi, akár egyetlen hónapra is tudsz hozzánk csatlakozni. Mindent a klub.pikrea.hu/fiokom oldalon tudsz magadnak kezelni az előfizetéseddel kapcsolatban.

Milyen területen vállalkozókat segít igazán a Reels tréning és megvalósító kihívás?

Bámulatos eredményekről számolnak be a termékkészítő klubtagok, webshopok mellett a szolgáltatói, szakértői énmárkát építő vállalkozók is. Mellettük számos tartalomkészítő, blogger talált rá a hangjára a kihívás segítségével.

Mennyire igényel sok időt tőlem a kihívás?

Ez egy saját tempós kihívás, melynek ebookja ráadásul örökre a sorvezetőd marad. Feladatai egymásra épülnek, időnként bővülnek, és a te saját tempódban megvalósíthatók. A tudásanyag jelenleg 25 leckéből áll, így akár 30 nap alatt is feldolgozható. Számos Klubtag már a kihívás első heteiben komoly eredményeket látott!