Pikrea / Blog / 

Howto tippek, Instagram, Stories

Rejtett szivárványos trükkök az Instán – így hozd elő őket!

 

Az Instagram idén is egy sor szivárványos easter eggel ünnepli a #pride hónapját. Az Instagram trükkök és rejtett Instagram sztori funkciók mindig népszerűek voltak itt a blogon és a YouTube-omon egyaránt, úgyhogy arra gondoltam, vegyük sorra a szivárványos lehetőségeket, amik idén is elérhetők az alkalmazásban:

 

  • szivárványszínű hashtagek:

 

Ha a #pride, #loveislove hashtageket, vagy az #lgbt közösség/téma egyéb hashtageit hazsnálod a posztjaid alatt, júniusban ezek szivárvány színben fognak megjelenni, nem a szokásos kék színnel.

 

instagram trükkök szivárvány pride

 

  • szivárványos sztorikör

 

Ha a napi, 24 órás sztorijaid bármelyikén használod a fenti hashtageket (de ilyen még a pride szellemében az #acceptance és #equality egyaránt), akkor aznapra nem a szokásos pink-narancssárga kör jelzi a profilképed körül, hogy van aktív történeted, hanem egy szivárványszínű színátmenetes.

 

Nem tudod, mire jó az Instagram sztori? Olvasd el a gyorstalpalóm 1. és 2. részét!

 

 

 

  • szivárványszínű szövegmód

 

a sztorin belül a szövegtípus/type módot kiválasztva, a modern betűtípusnál megkapod ezt a szivárványszínű átmenetes hátteret is:

 

 

+1:

 

az év minden napján elérhető az a trükk, amivel színátmenetes szövegeket tudsz rittyenteni könnyedén a sztoridra. Tűnj ki vele, csekkold ezt a videómat:

 

 

Te is kipróbálod őket? Ha igen, megköszönöm, ha taggeled a @pikrea -t  és viszed ennek a posztnak a hírét 😉

Instagram tippekért és egy szuper közösségért találkozzunk a blogon túl is:

 

 

 

 

 

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON