Rólam

RÓLAM

 

Üdvözöllek az oldalamon 🙂 Bizonyára azért vagy itt, mert téged is foglalkoztat az Instagram – és ez máris összeköt minket. Az én életem teljesen megváltoztatta ez a kis mobilalkalmazás, és a Pikreával azokhoz szólok, akik szintén üzleti sikereket várnak az Instagramtól, vagy szeretnék kifejezni és felépíteni magukat a vizuális történetmesélés segítségével. Ha fontos számodra, hogy olyan embertől tanulj, akinek hazai szinten valóban egyedülálló tapasztalatai és eredményei vannak az Instagram marketing terén, akkor azt kell mondjam: jó helyen jársz nálam. Sokszorosan díjnyertes Instás kampányaim a szakmai életem mérföldkövei, az pedig, hogy maga az Instagram is kiemelt már engem és a munkám emberek százmilliói elé, hatalmas visszaigazolás személyes szinten is számomra, hiszen az Instagram a legnagyobb személyes szenvedélyem. És hogy mi vezetett ilyen eredményekhez? A Pikreával ezt mind átadom neked!

 

És hogy ki vagyok én? Kónya Beáta, kommunikációs tanácsadó. 2009 óta dolgozom a marketing-kommunikációs iparágban. Ügynökségi oldalon és a vállalati szférában kivitelezett PR és közösségi média kampányaim az elmúlt 10 év során számos hazai és nemzetközi szakmai elismerésben részesültek. Nevemhez fűződik többek között az egyik legsikeresebb hazai Instagram márkakampány (2015-ből), és számos díjnyertes kommunikációs projekt az Instagramon messze túlmutatóan. Mindezekről, valamint a szakmai múltamról bővebben a LinkedIn oldalamon tájékozódhatsz.

 

Hiszem, hogy kommunikációs szakmabeli múltam, PR-esként elért sikereim és elhivatottságom, valamint a személyes szenvedélyem az Instagram, vizuális történetmesélés, fotózás és kreativitás világa iránt páratlan kombinációt alkot, és a Pikreában összpontosul és csúcsosodik ki. A valós, bevált, évtizedes szakmai tapasztalatom és persze a személyes szenvedélyem az, ami ügyfeleim és követőim számára hiánypótló tudásanyagot kínál a témámban ma Magyarországon. 2018-ban több mint 300 tanácsadói óra során segítettem ügyfeleim, workshopjaimon abban az évben több mint 120 elégedett ügyfél fordult meg. 2019-ben várlak Téged is közöttük!

 

Nem véletlen, hogy olyan nagy szavakat használok, mint hogy “az Instagram megváltoztatta az életemet.”

 

Egyrészt, rátaláltam arra, hogyan éljem meg a saját kreativitásom a vizuális történetmesélésben, és ez a mára zéró büdzséből, teljesen organikusan több mint tizennégyezer aktív követőt bevonzó tevékenységem (@beakonya) engem is micro-influencerré tett (és nem mellesleg boldog emberré, aki a mindennapos alkotásban fejezi ki önmagát.) 2019-ben maga az Instagram is kiemelte 300 millió ember előtt a munkámat. Úgy gondolom, ennél nagyobb visszaigazolás aligha létezik számomra – az elégedett, sikeres ügyfeleim mellett.

 

2019 márciusában maga az Instagram is kiemelte munkámat 300 millió követője előtt.

 

 

Másrészt, az én történetem az Instagrammal hosszú évekre nyúlik vissza: egészen a platform indulása óta követem nap mint nap minden fejlődését és változását. Kipróbált, bevált módszereim vannak, amikkel nem csak a saját accountom, de ügyfeleimét is sikerre viszem. Ez a mély know-how és saját, bevált tapasztalat folyamatos érdeklődéssel párosul az Instagram napi szintű változásai iránt. Mindezt a naprakész, kipróbált tudást ma arra használom, hogy tanácsadást nyújtsak ügyfeleim számára abban, hogyan érdemes (én)márkát építeni az Instagramon, és milyen stratégia mentén lesz a leghatékonyabb a termékük, szolgáltatásuk, márkájuk vagy éppen énmárkájuk kommunikációja az Instagramon, valamint miként tudnak ott eladni. Ha nem lett volna az Instagram, 2017-ben minden bizonnyal nem dönthettem volna úgy, hogy felhagyok az alkalmazotti formával (amit épp egy 11 országot felölelő regionális PR vezetői pozícióban töltöttem), megalapítom vállalkozásom és ezzel együtt régi álmom is valóra váltom: a fővárosból vidékre költözöm. (Úgy értem, egészen vidékre. Békés megyébe.)

 

 

Ma tehát a Pikrea ügyfeleit támogatom abban, hogyan építhetnek hatékony kommunikációs stratégiát, és miként lehet az Instagram az üzleti céljaikat eredményesen támogató csatorna – mindezt pedig személyre szabott egyéni konzultációk és kiscsoportos workshopok keretében is elsajátíthatod tőlem.

 

Szenvedélyem és elhivatottságom családon belül is ragályos lett: ma már a testvérem, Kónya Zsolt is a Pikrea része. Vele elsősorban a napi ügymenet és az ügyfeleink teljes körű Instagram menedzsmentje során találkozhatsz. Multiknak, kkv-knak, egyszemélyes vállalkozásoknak, kreatív alkotóknak, hírességeknek ugyanúgy rendszeresen segítünk, mint az Instagram, blogolás, online énmárkaépítés iránt érdeklődő magánszemélyeknek.

 

Ha szeretnél velem egyeztetni, bátran lépj kapcsolatba velem, vagy merülj el a blogom és YouTube csatornám ingyenesen elérhető, részletes tudásanyagában: