SZOLGÁLTATÁSOK

Segítek, hogy megtaláld a hangod a közösségi médiában, értéket teremts a tartalmaiddal, és ezek hatékonyan támogassák a személyes, illetve üzleti céljaidat.

Élő képzések, webináriumok

Az év során rendszeresen jelentkező képzéseimen a kezdőtől a haladó szintig tudásom legjavát adom át élőben, állandó, illetve változó tematikákban egyaránt. Számos hozzád hasonló vállalkozó kommunikál jelenleg is sikeresen ezen tudásanyagokra építve, az Instagramon és azon túl.

Videotréningek

Azonnal hasznosítható, naprakész tudásra van szükséged? Mélyülj el az Instagram, illetve a marketing legizgalmasabb résztémáiban saját tempódban, az élő webináriumokat kiegészítő, közvetlenül elérhető online tudásanyagaim segítségével.

Tanácsadás

Úgy érzed, hogy stratégiai kérdéseid egyéni és személyre szabott segítséget kívánnak? Jelentkezz szakmai konzultációmra, hogy a legjobb megoldást tudjuk megtalálni az általad felvetett problémákra.

Céges képzések

Tréningjeimet a csapatod számára kijelölt céloknak megfelelően testreszabom, hiszen szakmai hátteremből fakadóan jól ismerem a KKV-k, a nagyvállalatok, illetve a multinacionális cégek marketingosztályain gyakran felmerülő kihívásokat.

Grafikai szolgáltatások

A vizuális megjelenés a márkaépítés elengedhetetlen eleme. Az Instagram kommunikációdat támogató sablonoktól kezdve a termékfotózáson át a komplex grafikai munkákig változatos eszközökkel segítünk az üzeneteid márkahű és a követők számára vonzó vizuális megjelenítésében.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON