Hashtag kurzus: a sokszorosan bevált Instagram hashtag stratégia a maximális elérésért

 

Sajátítsd el részleteiben, 8 modulon át a sok piacon átívelően hatékonyan működő hashtag stratégiám, amivel jelentősebb megtekintést, számos új bekövetést és megnövekedett aktivitást generálhatsz teljesen ingyenesen az Instagram bejegyzéseidnek.

 

 

 

(13 vásárlói értékelés)

15.990 Ft

Leírás

Egy tudatosan összeállított hashtag stratégia folyamatos forrását jelenti a témád iránt valóban érdeklődő emberekből álló forgalomnak, és az algoritmust is tanítja – mindezt ráadásul teljesen ingyenesen. Ugyanis ma, 2023-ban is fontos terjedési és növekedési eszköz maga a jó hashtagelés az Instagramon, aminek segítségével az algoritmus részére is hatékonyan tudod tematizálni az oldalad. És a keresőcímkék nem csak az elérésed vagy a követőszámod növelhetik, hanem a tartalmaid aktivitási rátáját és terjedését is. Csak egyszer kell befektetned abba, hogy pontosan megértsd a működésüket!

A videotréning során 9 leckén át mélyedünk el a hatékony hashtagelés technikai, szemléletbeli és stratégiai tudnivalóiban. 8 év tapasztalatát sűrítettem egy Magyarországon teljesen egyedülálló tudásanyagba, több ezer Instagram bejegyzésre generált milliós nagyságrendű megtekintések tapasztalatát adom át neked a kurzus során. A folyamatosan update-elt, teljesen naprakész tudásanyaggal felvértezve, a feladatokat elvégezve képes leszel személyre szabottan kivitelezni a témádban a hashtag kutatást és összeállítani a legeredményesebben működő hashtag csomagokat.

Fontos tudnod, hogy a hashtagelés csak egyetlen eszköz, amit érdemes optimalizálni, de az első lépés mindig az, hogy értékteremtő legyen a tartalommarketinged, és legyen egy Instagramra szabott stratégiád. (erről leginkább a Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon webináriumon és a Story kurzus: történetmesélés, követőszerzés és eladásösztönzés az Instagram Story-n és azon túl c. videotréningen tanítalak) Ha ez pedig adott, és már a növekedési eszközök optimalizálásában gondolkodsz, annak egy fontos részét teszi maximálisan tisztába ez a kurzus. A hashtagek kapcsán felmerülő kérdéseidre a lenti modulok szerint adok választ. Elvégzése 2,5 órát vesz igénybe, a vonatkozó feladatok szintén mintegy 2 órát igényelnek. A kurzushoz a megvásárlást követően 6 hónapig férsz hozzá és ez idő alatt saját ütemben dolgozhatod fel a tudásanyagot.

Ezek az átfogó leckék és a munkád segítő letölthető bónuszok várnak rád a tréning során:

0. lecke: Bevezetés 3:46

A lecke felkészít arra, miért és hogyan érdemes invesztálnod a megfelelő hashtag stratégia kialakításába.

1. lecke: Hashtag alapok: a helyes szemlélet 6:37
Bármilyen piacról és témáról legyen szó, az első lépés a hatékony hashtag használt felé, hogy egyáltalán a helyes szemlélettel állj hozzá az Instagramos keresőcímkékben rejlő potenciálhoz. Mélységében magyarázom el neked a szemléletbeli tudnivalókat.

2. lecke: Kihagyhatatlan technikai tudnivalók 21:58
A modul során a megkerülhetetlen technikai tudnivalókban mélyedünk el: hogyan hashtagelj technikailag, hol helyezd el a hashtageid a maximális hatékonyság érdekében, hány hashtaget használj. Itt vesszük sorra azt is, miért nem érdemes másolnod a konkurenciád hashtag csomagjait vagy éppen miért van az, hogy nem minden egyes bejegyzéseden működik ugyanúgy ugyanaz a hashtag csomag.

3. lecke: Hashtag stratégia: 39:56
A modul tudásanyagával felvértezve képes leszel témádban kivitelezni a hashtag kutatást és a megfelelő hashtag csomagokat összeállítani. Itt tanítalak a hashtagek nyelvéről, nagyságáról, háromféle minőségértől és azok optimális megoszlásáról.

4. lecke: Saját hashtagek indítása és népszerűsítése 23:07
Fontolgatod a saját, brandelt keresőcímkéd elindítását? Netalántán ez már megtörtént, de mégsem indult be megfelelően? Akkor ez a modul neked szól! Hihetetlen potenciál rejlik a hashtagek márkaépítő erejében. A modul során elmagyarázom, kinek és miért érdemes pontosan saját hashtaget indítania és javasolt menetrendet kapsz arról is, hogyan érdemes ezt népszerűsítened. Bemutatom az egyik kedvenc saját hashtag kampányom a közelmúltból (ügyfélpélda).

5. lecke: Eredményesség és teljesítés 12:00
Mikor teljesít jól egy hashtag csomag? Egyáltalán, milyen mérési lehetőségeim vannak? Hogyan tudom megnézni a legjobban teljesítő hashtageim? Hogyan látom a legegyszerűbben, hogy hol kerültem top postba? Hogyan tudom értékelni egyenként a hashtageim teljesítését? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ ez a modul.

6. lecke: Hashtag stratégia az Instagram Story-n 1:18
Megtanítalak arra, hogyan használd a keresőcímkéket a 24 órás történeteid népszerűsítésére.

7. lecke: A rettegett shadowban elkerülése 9:06
Egy-egy ballépés könnyen eredményezheti a “shadowban” tiltást: ha óvatlanul megsérted az Instagram valamely szabályozását vagy tiltott hashtaget használsz, akkor meglehet, hogy valamennyi hashtag alatt láthatatalanná teszi tartalmaid az Instagram. A modul során elmagyarázom, hogyan tudod elkerülni a shadowbant és mit tehetsz akkor, ha már megtörtént a baj. A modult a számodra ingyenesen letölthető tiltott hashtagek listája egészíti ki.

8. lecke: Kiegészítő eszközök, alkalmazások, amiket neked is ismerned kell 04:36

Az utolsó leckében összegzem a hashtagek jelentőségét, és további fontos aspektusait annak, hogy mitől működik eredményesen egy profil. Kapsz egy listát is a legfontosabb, legjobb kiegészítő eszközökről a hashtagelés kapcsán, többek között a szerintem legjobb hashtag generáló eszközre, shadow óban feltérképező eszközre és egyéb hasznos kiegészítőkre hívom fel a figyelmedet.

Bónusz lecke: Márkaépítés saját hashtag kampányokkal és kihívásokkal 20:22

Ebben a GRATIS leckében arra szeretnélek inspirálni, hogy merj kihívásokat kitalálni, saját hashtaget az útjára indítani, és másokéba becsatlakozni. Mindehhez konkrét példákat, működési ötleteket hozok annak érdekében, hogy az ilyen extrább, színvonalas Instagram aktivitásaid is segítsék a márkaismertség-növelésed, márkaépítésed.

 

Néhány eredmény, amit a kurzus elvégzői osztottak meg velem:

 

Néhány saját eredmény:

 

BÓNUSZOK:

 

– Munkafüzet a hashtag kutatáshoz (értéke: 5000 Ft)

– Tiltott és törött hashtagek naprakész listája (értéke: 7000 Ft)

– Hatékony magyar kiinduló hashtagcsomagok előkészítve neked másolásra 7 témában (értéke: 14 000 Ft)

További információk

Lejárat

180 nap, Örökre

Hashtag kurzus: a sokszorosan bevált Instagram hashtag stratégia a maximális elérésért termékről 13 értékelés

 1. Gál Anita (megerősített tulajdonos)

  Szuper útmutató azoknak, akik szeretnék tudatosan használni az Instagramot és maximálisan ki szeretnék használni a #hashtag-ek adta lehetőségeket. Sok gyakorlati tippet kaptam közérthetően elmagyarázva. Bátran ajánlom mindenkinek!

 2. Judit (megerősített tulajdonos)

  Szuper volt a kurzus! Bevallom, számomra mindig ködös dolog volt a hashtag :/ Írtam ugyan a posztokhoz, de nem értettem, hogy mi a célja és hogyan segítheti a vállalkozásomat… Most végre átlátom a bennük rejlő potenciált és nagyon várom, hogy a gyakorlatban is tudatosan alkalmazzam 🙂

 3. kerekes.krisztian.imre (megerősített tulajdonos)

  Ebből a kurzusból mindent meg fogsz tanulni a hashtagekről. Az anyag nem az interneten található félinformációkon alapul hanem friss valós tapasztalatokon és tényeken.
  De ami ennél is fontosabb, hogy a kurzus alatt egy olyan stratégiai módszertant tanulsz meg, hogy hogyan is kell elérni a céljaidat tudatosabban és mérhető módon, amit a közösségi médiás karriered alatt mindenhol alkalmazhatsz és ettől válhatsz sikeresebbé.

 4. Badó Gabriella

  Nagyon szeretem Bea előadásmódjat, a tananyag teljesen érthető, átfogó képet ad a hashtagekről. Az előadás során több gyakorlati példát is bemutat, navigál akár az alkalmazáson belül is, így még könnyebben elsajátítható az anyag.
  Külön jó, hogy a tudásanyag többször visszanézhető és frissül is, így még jobban elmélyíthető mindaz, amit Bea átadni szeretne nekünk.

 5. Györe Szuzanna (megerősített tulajdonos)

  Nagyon részletes és fontos segítség minden instázónak ez a kurzus! Hihetetlenül be tudja indítani az agyat, a kreativitást, ösztönöz arra, hogy mégjobban akarjam csinálni, amit csinálok. Érződik a stabil háttere és hatalmas tudása Beának! Első alkalommal is sokat jegyzeteltem, de most tele lett post it-ekkel a füzet a kiegészítéseknek köszönhetően, imádom, hogy ennyire színes ez a világ és hogy valaki megosztja velünk a tudást 🙂

 6. Czank Nikoletta (megerősített tulajdonos)

  Pikreától mindig öröm tanulni. Az anyag elmagyarázza a #-ek használatát, illetve rávilágít arra, hogy mennyi lehetőség is van egy jól kutatott # csomagban. A frissítéseket pedig nagyon vártam, innentől csak rajtam áll, hogy a megszerzett tudást, hogyan tudom kamatoztatni nap mint nap a saját vállalkozásomban.

 7. Puskás Regina (megerősített tulajdonos)

  A #kurzus tematikusan végigvezetett az alapoktól indulva a leghasznosabb tippeken keresztül az eredményes végrehajtásig. Mindenképpen ajánlom, aki komolyan szeretné vállalkozását az Instán építeni. Nekem sok újdonságot tartalmazott, hasznos a letölthető munkafüzet, amelyet tavaly május óta már párszor újra kellett nyomtatnom, mert időközben ismét végignéztem a kurzust! A frissítést külön köszönöm, hiszen fontos, hogy updateljük a már megszerzett tudásunkat.

 8. Kiss Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

  Hasznos kis kurzus, bár sokat tudtam az inistagramról előtte, de tudott a Bea újat mondani és amint gyakorlatba ültettem, látható eredményei voltak. Csakis ajánlani tudom a kurzust!

 9. C. Kitti (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznos és jól felépített a kurzus! Szeretek Beától tanulni, mindig naprakész! 🙂

 10. Jurassza Zsófia (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó a képzés, mint Bea mindegyik képzése! Nagyon örültem a 2021-es frissítésnek, már használom is az ott hallott tippeket 🙂
  A hashtag stratégia és kutatás része nagyon részletes, és nagyon jól rávezet a lényegre. A többi már rajtunk múlik! Ha valakit instagram témában bárhol, bárkinek ajánlok, az csakis a Pikrea!

 11. Solheim Dora Gyongyi (megerősített tulajdonos)

  Naprakész, alapos, jól érthető, gazdag tudásanyagot nyújt ez a kurzus. Ha te még azt gondolod, hogy a hashtagek csak a keresésben segítenek, akkor számodra új világ tárul fel az elemzések hasznosságáról ebben a tananyagban. Mert azon felül, hogy az egyes bejegyzéseid sikerét a like-okon tudod mérni, a hashtagek világa egy új lehetőséget nyújt neked a piacod jobb megismeréséhez és sratégiai mozgósításához. Neked is kalandos utazást kívánok. Köszönöm az élményt Bea, nagyon hasznos volt.

 12. Kovács Helga (megerősített tulajdonos)

  Átgondoltan felépített, összeszedett, alapoktól induló kurzus. Az új frissítések, bónuszok pedig óriási segítségek voltak most és olyan újdonságok, amiket csak Beánál hallottam! A kurzus nagyon jól vezeti a kezed, hogy kidolgozd a saját, működő hashtag stratégiád.

 13. Tóth Mona

  Elmondhatatlanul hálás vagyok Beának, hogy ezt a kurzust megálmodta, összeállította, és könnyen emészthetővé varázsolta.

  A kurzus eredményeként az Insta posztjaim kimagasló eredményeket érnek el mind elérésben, aktivitásban, követő gyarapodásban és megjelenésben ráadásul organikusan! Ez már nem az első tanfolyamom Beával, így tudtam, hogy körülbelül milyen szakmai és precíz online workshopra számítsak, de sosem gondoltam volna, hogy ennyi használható információval, trükkel és tippel fog ellátni a hashtagekről!

  Ez a kurzus minden elvárásomat messzemenőleg felülmúlta és szívből ajánlom mindenkinek aki szereti az Instagramot, és szeretne többet tanulni róla.

Mondd el a véleményed

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON