Lapozós sablon kisokos posztokhoz

A lapozós kisokos posztok megállásra késztetik az embert a görgetésben, képesek egy hosszabb gondolatmenetet jól befogadható, szemléletes módon átadni.

Érdemes hosszasabb mondanivalónkat, edukációs tartalmainkat a képaláíráson túl lapozós (carousel) posztformátumban tálalni – mert az Instagramon a balra húzás nem kútbaesett randit jelent, hanem komplex infóátadást. Amit az algoritmus is értékelhet!

2.290 Ft

Leírás

Az Instagramon a balra húzás nem meghiúsult randit és kútbaesett álmokat jelent, hanem komplex infóátadást. Ugyanis, ha egy Instagram posztodban mélyebben, több slide-on átívelő módon szeretnéd egy-egy témád kifejteni, érdemes valódi lapozós kisokost létrehoznod egyetlen bejegyzésedben. Ezzel az összesen tízelemes lapozós (carousel) sablonnal slide-ról slide-ra látványosan, ugyanakkor könnyen befogadható módon tudod kifejteni minden hosszabb mondanivalód.

Készítettünk egy tízelemes lapozós poszt sablont (szerkesztési segédlettel), hogy megtámogassuk az edukációs tartalmaid. Érdemes ezt a formátumot használnod, ha könnyen befogadható módon szeretnél hangot adni a mondandódnak, lépésről lépésre kibontva azt. Mert tudjuk, hogy sokszor egyetlen kép és a képaláírás kombinációja nem elég ahhoz, hogy egy komplex gondolatmenetet megfelelően át tudj adni a célcsoportodnak. Az utolsó slide pedig eredményesen ösztönzi majd cselekvésre az olvasód!

 

Ajánlom neked a lapozós, kisokos jellegű posztok használatát, ha:

  • sok a mondanivalód és szívesen edukálod a célcsoportod
  • szeretnéd, ha ebben egy személyre szabható sablon lenne a sorvezetőd
  • fontosnak tartod a képaláírást, ugyanakkor azt is felismerted, hogy nem érdemes csak ott rázúdítanod minden információt az olvasódra
  • kihasználnád azt, hogy egy lapozós kisokos poszt keretében szépen, gördülékenyen, egymásba átfolyó módon tudsz lépésről lépésre kibontani egy témát
  • Te is élnél azzal, hogy egy kifejtős lapozós poszttal jobban megállíthatod a nézelődőt, és továbbgörgetés helyett több időt tölt el a tartalmaddal. Ezt az algoritmus is értékeli!
  • szükséged van egy jó kis záróslide-ra, amivel a számodra fontos cselekvés elvégzését ösztönözheted
  • már használod a Követővonzó puzzle feed sablonom, és most egy tökéletesen hozzá passzoló lapozós poszt sablont keresel

FONTOS: ez a lapozós poszt sablon könnyedén arculatodra szabható (betűtípus, brandszínek, logó és egyéb fontos elemek hozzáadásával), csak úgy, mint a Pikrea Követővonzó puzzle feed sablon. De az is mindössze egy kis kísérletezőkedvet, fantáziát, és arányérzéket, szépérzéket kíván, hogy jelentősebben átszabd ezt a sablont. Bármikor könnyedén tudsz a segéddokumentum segítségével több képet is elhelyezni a sablon bármelyik slide-ján.

 

Ha azonban nem érzed komfortosnak magad a grafikai szerkesztésben, kérd segítségünket a kisokos jelentősebb átszabásában, vagy szívesen készítünk neked nulláról teljesen egyedi márkaépítő Lapozós kisokos poszt sablont vagy egymást kiegészítő további sablonokat!

 

Egyedi lapozós poszt sablonjainkból ízelítő (teljesen egyedi tervezésre árajánlat emailben kérhető):

@drkincsespeter számára készített lapozós sablon

 

@biksimeheszet számára készített edukációs lapozós kisokosunk

 

Ha még nem ismernéd, nézd meg 18 posztos Követővonzó puzzle feed sablonunkat is:

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lapozós sablon kisokos posztokhoz” értékelése elsőként

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON