Vélemények

VÉLEMÉNYEK

2018. január óta több száz ügyfél és tanuló járt egyéni tanácsadásaimon, valamint workshopjaimon 100% elégedettséggel. Ezen az oldalon néhány véleményt olvashatsz tőlük. Ha további eredményekre vagy kíváncsi, kérlek, nézd meg az Instagram oldalamon az Eredmények c. rögzített történetet, amit rendszeresen frissítek a tőletek kapott visszajelzésekkel.

 


Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Beára, mindent amit tudok, tőle tanultam a tudatos Instagramozással kapcsolatban. Mindkét egyéni tanácsadás után teljesen felvillanyozódva, tele ambícióval folytattam a blogolást, szívből ajánlom, mert egy nagyon kedves személyiség és vérprofi a szakmájában.

Farkas-Halász Éva

blogger, Anyaként is Fitten

Én azért jelentkeztem a vizuális történetmesélés workshopra, mert egyszerűen érdekel az Instagram, és szerettem volna megérteni hogyan tudom átadni az üzenetemet a képek segítségével másoknak. Ez teljes mértékben sikerült. Ha van egy célod, amit az Instagramon/Instagrammal el akarsz érni, akkor egyszerűen azt érted meg ezen a workshopon, mikor, miről, milyen képeket tölts fel. Bea tökéletes kérdéseket tesz fel, amiket ha magunknak megválaszolunk a saját elképzelésünk és céljaink mentén, akkor sikeres és érdekes Instagram profilt tudunk létrehozni és fenntartani.

Hornyák Adrienn

fotográfus, workshop résztvevő

A Márkaépítés az Instagramon workshopon vettem részt a Pikrea szervezésében. Bea kitűnő előadó, a figyelmet mindvégig fenntartja, érdekes és tanulságos példákat hoz egy-egy témakörrel kapcsolatban. Tetszett a workshop “live” jellege is, folyamatosan lehetett kérdezni, Bea hihetetlenül gyorsan, a lehető legjobb ötleteket felsorakoztatva reagált. Olyanoknak ajánlom, akik már egy ideje használják az Instagramot, az alapokkal tisztában vannak, fejlődni szeretnének. Röviden a lényeg: profi előadás volt, szívből ajánlom!

Rigó Juci

a Varázskéz Műhely alapítója, workshop résztvevő

Bea már a telefonos egyeztetés alkalmával nagyon szimpatikus volt, már ott is elhangzott egy-két olyan infó amivel sokkal okosabb lettem az instával kapcsolatban. Nem az volt a célja, hogy rám sózza mindhárom workshopját, hanem személyre szabottan próbálta a felvázolt problémáim alapján a legideálisabb megoldást ajánlani! Végül a Márkaépítés és vásárlásösztönzés, valamint a Vizuális történetmesélés workshopokon jártam, amit nem bántam meg. Abszolút ajánlom bárkinek, mert ennyi infót egy helyen sehol sem kap, pláne nem magyar nyelven. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg kreatív emberrel ismerkedtem meg és tökéletes feltöltődés volt új arcokkal találkozni!

Munzáth Bianka

Bluer Design alapító, workshop résztvevő

Tavasszal kerestem fel a Pikreát egy személyes konzultáció reményében. Az elsődleges problémám az volt, hogy a Közösségi media követőim száma nem tükrözte a blog olvasóim számát. Az egyéni tanácsadáson Bea ráébresztett arra, hogy addig nem tudtam egészen pontosan átadni az üzenetem a célközönségemnek, és segített megfogalmazni a blog stratégiáját, célját. Pár nappal a személyes konzultáció után részt vettem a Vizuális történetmesélés workshopon is. Mindként találkozásunk után a villamoson egész úton jegyzeteltem. Felszabadultak a kreatív energiáim. Bea nyugodt személyisége belül tombol a kreatív energiáktól, amiből minden beszélgetésünk alkalmával kapok egy fröccsenetet. Segít tisztábban látni a kérdéseket, kommunikációs múltja miatt könnyen körvonalazódik benne, hogy mit szeretnék átadni. Akkor is, ha én magam sem tudom egészen jól megfogalmazni.

A workshopon azt mondtad, ha azt kérnéd tőlünk, egy hétig csak pillangókat fotózzunk, biztosan mindenhol pillangókat látnánk. Most már hiszek Neked. Jelenleg sárgában látom a világot!

Endrész Tímea

a The Life with Mimi blog bloggere, egyéni tanácsadás és workshop résztvevő

Én megkaptam azt, amiért jöttem, Bea nagyon jól helyrerakott bennem mindent, ami zavaros volt az Instával kapcsolatban. Nem ismerek mást Magyarországon, de még külföldön se, aki ennyire hasznosan beszél az Instagramról és tud is segíteni abban, hogyan használd a saját céljaidra ezt a platformot. Pár napja kezdtem el csak alkalmazni a technikákat, amiket javasolt és tényleg elkezdett organikusan nőni az oldalam. Nincs annyi ki-be követés, akik követnek, azok azért maradnak, aki vagyok, azt hiszem sikerült átadni az én üzenetem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg ha egy kis bátorság kell hozzá, hogy nagyot álmodj, de túl bonyolultnak tűnik elsőre a dolog!

Siffer Anetta

fotós, workshop résztvevő

Nem gondoltam, hogy egy nap alatt ennyi hasznos információval gazdagszom. Alig egy hét alatt már látható a workshopon tanultak hatása az Instagram oldalamon.

Szigeti Andrea

Babeezonboard blog szerzője, workshop résztvevő

Beáról már a weboldalon a profizmus látszódott számomra, amit a workshop meg is erősített. Nagyon nagy előnynek éreztem a workshop után, hogy Bea nem csak hogy naprakész az Instagramot érintő elméleti dolgokban, hanem a kitűnő szakmai tapasztalatait is bátran beleadta a tudásanyagaiba és a résztvevők bármilyen kérdésére legjobb tudása szerint válaszol és tanácsol.

Kerekes Krisztián

Peak Hungary Kft. marketing manager, workshop résztvevő