Workshopok

WORKSHOPOK

INSTAGRAM A-TÓL Z-IG WORKSHOP

Építsd a kezdetektől tudatosan az Instagram csatornád! Ezen az intenzív workshopon az alapoktól, a nulláról indulunk, hogy megspórolva neked sok-sok belefektetett munkaórát, maximálisan kiismerhesd a platform technikai és elméleti hátterét. A workshop tudásanyagának birtokában kezdőként és újrakezdőként is birtokában leszel valamennyi lehetőségeddel az Instagram kommunikációban, így ezeket mérlegelve tudod a számodra lehető legideálisabb megoldásokat használni, koncentráltan. Ez a workshop a profi csatorna, a márkaépítés és a jól konvertáló kommunikáció alapja az Instagramon.

 

MÁRKAÉPÍTÉS ÉS VÁSÁRLÁSÖSZTÖNZÉS AZ INSTAGRAMON WORKSHOP

Több mint 2,5 millió hazai felhasználóval az Instagram kiváló terep minden olyan szolgáltatásnak és terméknek, amelynek célcsoportját az Instagramon aktív korosztály adja, és amelynek üzenete vizuálisan hatékonyan elmesélhető. Itt azonban más működik eredményesen, mint a többi közösségi médiumban, így a márka- és termékkommunikáció is más stratégiát kíván. Ezen a kiscsoportos, gyakorlati megközelítésű workshopon öt modulon keresztül mélyedünk el abban: miként lehet ez a vizuális élmény alapú platform az üzleti céljainkat hatékonyan támogató csatorna.

VIZUÁLIS TÖRTÉNETMESÉLÉS WORKSHOP

Sok Instagram csatorna növekedése azért stagnál, mert nincs egyértelmű, jól beazonosítható, és a galéria egészében konzisztens módon jelen lévő üzenete. Nem képes történetet mesélni, így át sem adja az alkotója számára fontos üzenetet. Ez a kiscsoportos, eredményorientált, játékos és gyakorlatias megközelítésű workshop azoknak szól, akik nem találták még meg a saját történetüket, vagy egyszerűen csak nem képesek azt hatékonyan, magas minőségben átadni – minden egyes vizuális anyagukban. Amennyiben mindig is szerettél volna egy olyan, letisztult összhatású gridre szert tenni, amelyre büszke lehetsz, és ami kreatív módon képvisel téged és a termékeid, szolgáltatásod, akkor ezen a workshopon megtanulhatod a mikéntjét. Ez a fajta konzisztencia ugyanis a növekedés egyik legalapvetőbb kulcsa ma az Instagramon.