Instagram A-tól Z-ig workshop

Átfogó Instagram gyorstalpaló A-tól Z-ig; egy intenzív webinárium, 7 órában, egész naposan.

Kinek szól:

„Alapvetően tökéletes volt nekem ez a workshop. Mindenkinek ajánlom korra, nemre tekintet nélkül.”

Gabi, kézműves alkotó

Mit kínál számodra a workshop?

„Ha tudatos Insta-használó szeretnél lenni, ha meg szeretnéd érteni, hogy működik ez az app, itt a helyed!”

Dedics Andi szupervizor, coach

Miért pont az Instagram?

Lehet, hogy most még laikusként, “az esélytelenek nyugalmával” figyeled, mi zajlik az Instagramon, de bizonyára azért vagy itt, mert tudod, hogy ez jelenleg az az egyik legnagyobb bázissal rendelkező, és még mindig hatalmas növekedési potenciállal bíró közösségi platform, ahol Te is kialakíthatsz egy, a márkád iránt elkötelezett követőbázist. Közel 3 millió magyar embert érhetsz el itt; a saját és ügyfeleim példái is jól mutatják: nap mint nap ösztönözheted őket a vásárlásra. A követőtáborod ráadásul akár zéró büdzsével is felépíthető, az organikus elérések aránya pedig magasan tartható. Ha vizuálisan hatékonyan elmesélhető a történeted, ott kell lenned az Instagramon, ahol nem csupán a márkádat építheted, de az elkötelezett követőidet hatékonyan ügyfelekké is konvertálhatod.

Hogyan tovább?

Én abban segítek neked, hogy az Instagram A-tól Z-ig workshopot elvégezve megismerd az alapokat, az Instagramon alkalmazható leghasznosabb módszereket és technikákat, de a szemléletformálás is célom, hogy a követőid értékes tartalmakkal gazdagodjanak általad.

Instagram marketing

Szakmai háttér

Számos konzultációt, workshopot és kurzust tartottam; több, mint kétezer Instagram csatorna tulajdonosnak segítettem az eredményesebb márkaépítésben, és hogy a népszerűségüket valódi, forintosítható nyereségre konvertálják. Ez idő alatt az Instagram egyre inkább fókuszba került mint folyamatos növekedést produkáló online csatorna, ahol továbbra is jelentős teret kap az organikus építkezés.

Manapság rengeteg félinformáció, sőt, akár félrevezető tudásanyag kering a neten az Instagramról, épp ezért aranyat ér a hiteles szakmai forrás – ebben tudok neked segíteni, mivel sokévnyi szakmai tapasztalattal a hátam mögött képes vagyok átadni neked egy naprakész, gyakorlati alaptudást, amely valódi, hiteles és bevált módszereken alapul. Ezáltal Te is építheted a saját kommunikációdat, akár már a nulláról, tudatosan és eredményesen. Ha pedig magabiztos szemléletet nélkülöző újrakezdő vagy az Instagramon, feltárom a téves berögződéseket, hogy ezek ne állhassanak a növekedésed útjában.

A leggyakoribb kérdések,

amikre választ kaphatsz a kurzus elvégzése során:

Hogyan épül fel a képzés?

Az Instagram A-tól Z-ig workshopon az elméleti alapokkal indítunk, hogy megértsd a platform működését. Ezután megismerkedhetsz a technikai tudnivalókkal, és velem párhuzamosan élesben ki is próbálhatod azokat. Rátérünk a tartalommarketing alapjaira, a feedtervezési lehetőségeidre, és az appon belül minden felülettel megismertetlek, hogy értsd, melyiket mire érdemes használni. A nap végén pedig az első 1000 követődhöz vezető növekedési stratégiák lesznek terítéken.

Ez a közel 7 órás workshop lesz az Instagram kommunikációd alapja. Azonnal alkalmazható módszereket és naprakész tudást kapsz a tartalommarketingről és növekedési lehetőségekről, ami ráadásul, túl is mutat az Instagramon. Rögtön kipróbálhatod azokat a lehetőségeket, amelyek eredményesebbé fogják tenni az Instagram oldaladat. Nem csupán vaskos jegyzetekkel távozol, hanem bármikor bevethető, gyakorlati tudással.

Erre a tudásanyagra épülnek a Pikrea egyéni konzultációi, illetve az Instagram marketingben középhaladók számára készült egynapos Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon workshop és a tartalomoptimalizálásra fókuszáló tízalkalmas Vizuális történetmesélés az Instagramon tanfolyam is, valamint az ezeket kiegészítő Hashtag és Story kurzus.

gratis ajándékok

Vélemények a workshopról

Jelentkezz Te is!

A webinár élő,10 napig visszanézhető formában zajlik.

Instagram A-tól Z-ig webinárium-2023-as update-elt tudásanyag!

helyszín:

A Zoom segítségével tudsz online, élőben csatlakozni. A közvetítés linkjét előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig minden esetben visszanézhető. 

következő időpont:

2023. szeptember 18. hétfő, 09:00 – 16:00

Jelentkezésed ITT várjuk szeretettel!

Egy következő alkalom időpontja érdekel?

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy elsőként értesülj róla!

A helyek zöme 24 órán belül be szokott telni hírlevélből, így érdemes neked is feliratkoznod itt a hírlevelemre, ha egészen biztosan szeretnél részt venni valamelyik soron következő alkalmon.

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON