Instagram A-tól Z-ig

Instagram A-tól Z-ig workshop

Mi ez a képzés?

 

 • Átfogó Instagram gyorstalpaló A-tól Z-ig; egy intenzív webinárium, 7 órában, egész naposan.

 


Kinek szól?

 

 • Kezdőknek és újrakezdőknek.
 • Szinte bárkinek, aki szeretne többet tudni az Instagramról.
 • Olyan, akár induló vállalkozásoknak, akik az Instagram világában bizonytalanul mozognak.
 • Azoknak is hasznos, akik magabiztosak technikailag az Instagramon, esetleg más kurzusokat elvégeztek, csak épp a biztos keretre, a helyes szemléletre, vagy egyszerűen inspirációra van szükségük.
 • Egy olyan, belépő szintű tudásanyagot ad át, amely lefekteti az alapokat, ám ezeken jóval túlmutat. Hét órányi (azaz mintegy 80 oldalnyi) hasznos szakmai információt tartalmaz, könnyen érthető és alkalmazható formában.

 

 

 • Célom, hogy a nap végére megértsd, hogyan érheted el az első (vagy épp következő) 1000 követődet az Instagramon.

 

 

„Alapvetően tökéletes volt nekem ez a workshop. Mindenkinek ajánlom korra, nemre tekintet nélkül.” – Gabi, kézműves alkotó. 


Mit kínál számodra a workshop?

 • Nagyon jó alapot biztosít bármilyen Instagram oldal építéséhez és a tudatos kommunikációhoz.
 • Képbe kerülhetsz az Instagramon történő (én)márkaépítésed technikai és elméleti tudnivalóival. Minden trükkbe beavatlak, ami nem közismert! 
 • Az alapoktól indulunk, a szakmai tapasztalatomon átszűrt biztos tudást kapsz, hogy sok-sok kísérletezéssel töltött munkaórát megspórolva megismerd a platform technikai lehetőségeit és Instagram marketing rendszered alapjait.
 • Így a számodra legideálisabb megoldásokat tudod majd koncentráltan és tudatosan használni.
 • Csak egyetlen napot kell rászánnod, és a legfontosabb tudnivalókkal tisztában leszel!

 

„Ha tudatos Insta-használó szeretnél lenni, ha meg szeretnéd érteni, hogy működik ez az app, itt a helyed!” – Dedics Andi szupervizor, coach.

 

 

 

Miért pont az Instagram?

 

Lehet, hogy most még laikusként, “az esélytelenek nyugalmával” figyeled, mi zajlik az Instagramon, de bizonyára azért vagy itt, mert tudod, hogy ez jelenleg az az egyik legnagyobb bázissal rendelkező, és még mindig nagy növekedési potenciállal bíró közösségi platform, ahol Te is kialakíthatsz egy, a márkád iránt elkötelezett követőbázist. Közel 3 millió magyar embert érhetsz el itt; a saját és ügyfeleim példái is jól mutatják: nap mint nap ösztönözheted őket a vásárlásra. A követőtáborod ráadásul akár zéró büdzsével is felépíthető, az organikus elérések aránya pedig magasan tartható. 

Ha vizuálisan hatékonyan elmesélhető a történeted, ott kell lenned az Instagramon, ahol nem csupán a márkádat építheted, de az elkötelezett követőidet hatékonyan ügyfelekké is konvertálhatod.

 

Ez mind jól hangzik. De hogyan tovább?

Én abban segítek neked, hogy az Instagram A-tól Z-ig workshopot elvégezve megismerd az alapokat, az Instagramon alkalmazható leghasznosabb módszereket és technikákat, de a szemléletformálás is célom, hogy a követőid értékes tartalmakkal gazdagodjanak általad.

 

Szakmai háttér

 

Számos konzultációt, workshopot és kurzust tartottam; több, mint kétezer Instagram csatorna tulajdonosnak segítettem az eredményesebb márkaépítésben, és hogy a népszerűségüket valódi, forintosítható nyereségre konvertálják. Ez idő alatt az Instagram egyre inkább fókuszba került mint folyamatos növekedést produkáló online csatorna, ahol továbbra is jelentős teret kap az organikus építkezés.

 

Manapság rengeteg félinformáció, sőt, akár félrevezető tudásanyag kering a neten az Instagramról, épp ezért aranyat ér a hiteles szakmai forrás – ebben tudok neked segíteni, mivel sokévnyi szakmai tapasztalattal a hátam mögött képes vagyok átadni neked egy naprakész, gyakorlati alaptudást, amely valódi, hiteles és bevált módszereken alapul. Ezáltal Te is építheted a saját kommunikációdat, akár már a nulláról, tudatosan és eredményesen. Ha pedig magabiztos szemléletet nélkülöző újrakezdő vagy az Instagramon, feltárom a téves berögződéseket, hogy ezek ne állhassanak a növekedésed útjában.

 

A leggyakoribb kérdések, amikre választ kaphatsz a webinárium elvégzése során:  

 • Hogyan kezdjek neki az üzleti profilom tudatos építésének?
 • Mi az Instagram helye a közösségi platformok között? 
 • Milyen nagy üzleti lehetőségeket rejt számomrak?
 • Mekkora követőszám az elegendő? Milyen célszámokat határozzak meg, ha egyáltalán érdemes?
 • Mit csináljak holnap vagy jövő héten ahhoz, hogy elkezdjem vonzani a követőket?
 • Hogyan működik az algoritmus?
 • Hogyan optimalizáljam a biot, ha célom a bizalomépítésen túl a konverzió is?
 • Story, Story Highlight, kalauz, Reels, élő és a többi felület: ezek végül is mire jók? 
 • Mit kell a feedre kitenni, és mit kell a sztorira? Miről, milyen gyakorisággal és mikor posztoljak? Milyen nyelven, angolul vagy magyarul? Hová és mennyit hashtageljek?
 • Mit kezdjek az Instagram videóval? Élőzzek-e? És ha igen, mire koncentráljak az elején? 
 • Milyen módszerekkel ajánlott és nem ajánlott bázist építenem? 
 • Hogyan lesz meg az első 1000 követőm?

 

Hogyan épül fel a képzés?

 

Az Instagram A-tól Z-ig workshopon az elméleti alapokkal indítunk, hogy megértsd a platform működését. Ezután megismerkedhetsz a technikai tudnivalókkal, és velem párhuzamosan élesben ki is próbálhatod azokat. Rátérünk a tartalommarketing alapjaira, a feedtervezési lehetőségeidre, és az appon belül minden felülettel megismertetlek, hogy értsd, melyiket mire érdemes használni. A nap végén pedig az első 1000 követődhöz vezető növekedési stratégiák lesznek terítéken.

 

Ez a közel 7 órás workshop lesz az Instagram kommunikációd alapja. Azonnal alkalmazható módszereket és naprakész tudást kapsz a tartalommarketingről és növekedési lehetőségekről, ami ráadásul, túl is mutat az Instagramon. Rögtön kipróbálhatod azokat a lehetőségeket, amelyek eredményesebbé fogják tenni az Instagram oldaladat. Nem csupán vaskos jegyzetekkel távozol, hanem bármikor bevethető, gyakorlati tudással.

 

Erre a tudásanyagra épülnek a Pikrea egyéni konzultációi, illetve az Instagram marketingben középhaladók számára készült egynapos Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon workshop és a tartalomoptimalizálásra fókuszáló tízalkalmas Vizuális történetmesélés az Instagramon tanfolyam is, valamint az ezeket kiegészítő Hashtag és Story kurzus.

 

Vélemények a képzésről:

 

„Bea előadásmódja és gyakorlati segítőkészsége kifogástalan volt.” – Várnagy Borbála, a Patent Budapest tulajdonosa, cégvezetője.

„Nem gondoltam, hogy egy nap alatt ennyi hasznos információval gazdagszom. Alig egy hét alatt már látható a workshopon tanultak hatása az Instagram oldalamon.” – Szigeti Andrea, BabeezOnBoard blog szerző.

„Nagyon összeszedett, alapos tudásanyag.” – Dr. Németh Orsolya; orvos, online marketing menedzser.

„Mindenkinek ajánlom az Insta A-tól Z-ig workshopot, aki gyakorlatias, informatív, sokrétű tudásra vágyik.” – Dedics Andi, szupervizor, coach.

 „A tréning előtt bevallom, aggódtam, hogy nem fogok semmi újat hallani. Az aggályaim azonban abszolút feleslegesnek bizonyultak. Végre azt kaptam, amit vártam: gyakorlatias, alapos ismereteket.” – Berencsiné Berényi Tímea, Office Coffee Webáruház, ügyvezető.

„Strukturált információk, inspiráló meglátások, hasznos tanácsok.” – Matusinka Beáta, szerző.

„Bea segített megérteni nekem az alapokat. Személyre szabottan mutatta meg, hogy számomra milyen lehetőségeket is rejt az Instagram.” – Endrédy Gábor, színész.

„Bea egy nagyon klassz és átfogó tudást adott át a workshopokon, én minden pillanatát élveztem, és nagyon hálás vagyok neki! (…) Mindenkinek csak ajánlani tudom!” – Szeles-Tiszolczi Lilla, fotográfus, a purespiritphotography alapítója.

 

Jelentkezz Te is!

A visszanézhetőség miatt még hatékonyabb formában, online webinárium keretében tartom ezt a képzést. Élőben legközelebb szeptember elején találkozhatunk!

Instagram A-tól Z-ig webinárium – Reels tudásanyaggal update-elve!

Ennek a képzésnek a következő élő alkalmát még nem írtam ki, ám ha addig is, minél hamarabb tanulni szeretnél erről, kérlek, hogy a lehetőségekért írj nekem a bea@pikrea.hu címre.

 

 

Inkább a következő élő alkalom érdekel az év során? A helyek zöme 24 órán belül be szokott telni hírlevélből, így érdemes neked is feliratkoznod itt a hírlevelemre, ha egészen biztosan szeretnél részt venni valamelyik soron következő alkalmon az idei év során.