Instagram A-tól Z-ig

Instagram A-tól Z-ig workshop

 

 

Lehet, hogy most még “kínainak” érzed az Instagramot, de bizonyára te is jól tudod: az Instagram az egyik legdinamikusabban növekvő, illetve legnagyobb bázissal rendelkezdő közösségi platform, ahol számodra is adott a lehetőség, hogy mély kapcsolatot alakíts ki a márkád iránt valóban elkötelezett követőbázissal. 2 millió magyar embert érhetsz el ott, és a saját példáim jól mutatják: nap mint nap ösztönözheted őket a vásárlásra is. Méghozzá ez a bázis organikusan, zéró büdzsével is felépíthető, a követőid organikus elérésének aránya pedig magasan tartható.

 

Ez mind jól hangzik. Mégsem tudod, hogyan indulj neki? Úgy érzed, nem neked találták ki? Kinőttél már belőle? Vagy sosem voltál az a “megosztogatós”?

 

 

Bizonyára azért olvasod ezeket a sorokat, mert már benned is tudatosult: az Instagram megkerülhetetlen tényező lett az online marketingben. Lehet, hogy a konkurenciád felől érkezik rád a nyomás, hogy elindulj; lehet, hogy másokat megelőzve Te szeretnél újítani. A lényeg: ha vizuálisan hatékonyan elmesélhető a történeted, ott kell lenned az Instagramon, ahol nem csupán a márkádat építheted, de az elkötelezett követőidet hatékonyan ügyfelekké is konvertálhatod.

 

Az alkalmazás felhasználói között sokan vannak, akik ösztönösen ráéreznek a bázisépítésre, mások pedig már az alapoknál is elakadnak.

 

Ebben segítek neked!

 

Egyéni konzultációk és csoportos workshopok során ezidáig több mint hétszáz személyes, valamint üzleti célú Instagram csatorna tulajdonosát támogattam a még eredményesebb (személyes) márkaépítésben, és a jól konvertáló kommunikációban. Ez idő alatt az Instagram abban a kontextusban is egyre növekvő figyelem középpontjába került, amely az online marketing új csatornáit kutatja, ahol még jelentős teret kap az organikus építkezés.

 

Sokan mégis hosszú hónapokat vesztegetnek el azzal, hogy maguktól próbálják kisilabizálni az alkalmazás sajátosságait.

 

Hogyan kezdjek neki az üzleti profilom tudatos építésének? Mikortól és hogyan szolgálhat üzleti célokat? Elég ehhez néhány száz követő? Hogy lesz meg a bázisom első 1000 lojális tagja? Mik a technikai lehetőségek tartalomkészítésre -és megosztásra? Pl. mik azok a színes gömbök más profilján, és hogyan tudok én is generálni? Vagy egyáltalán miért kell fókuszt rögzítenünk? Meg a sztori: ez végülis mire jó, és mikor lesz eredményes a 24 órás posztolás? Angolul vagy magyarul?  Mit kezdjek most az IGTV-vel?  Mi az a follow-to-unfollow, és ajánlott-e ezzel a módszerrel bázist építenem? Hogyan kezdjek neki a bázisépítésnek? Milyen formátumban kellene tartalmat megosztani, miközben annyi mód van már rá az Instagramon?  Mi az a regram, feature hub, DM, termékcímke? Ööööö.. és akkor mi van most a hashtagekkel? Mit csinál, aki geotaggel, na és miért is jó az neki? Egyáltalán, hogyan csináljam meg jóra a saját profilomat?

 

Ismerős kérdések? Vagy inkább annyira ismeretlenek, hogy visszahúznak, eltántorítanak az indulástól? Szeretnék segíteni neked.

 

A “haladó” egyéni tanácsadások és a “középhaladó” workshopok után elérhető a Pikrea “Instagram A-tól Z-ig” kiscsoportos workshopja is. Sőt, ez inkább egy “Instagram nap”: egy mély, intenzív, gyorstalpaló tréning keretében képbe kerülsz az alkalmazás naprakész technikai és elméleti tudnivalóival. Minden trükkbe beavatlak, ami nincs szem előtt. Az alapoktól, nulláról indulunk, hogy megspórolva neked sok-sok belefektetett munkaórát, maximálisan kiismerhesd a platform technikai és elméleti hátterét. Ezután nem lesz akadálya annak, hogy az összes lehetőséged mérlegelve a számodra lehető legideálisabb megoldásokat tudd koncentráltan használni!

 

Manapság, amikor annyi félinformáció kering az Instagram marketingről, kezdőként szinte lehetetlen kiszűri a helyénvaló információkat, és a lényeget. Én nem csak azáltal növelem a hatékonyságod, hogy sok-sok év masszív tapasztalatát fordítom a javadra és megtanítalak az Instagram használatára, hanem felvértezlek azzal a maximálisan naprakész alaptudással is, amely valódi, hiteles és bevált tapasztalatokon alapszik. Hogy ezekre építsd Te is a kommunikációd – már a nulláról is tudatosan és eredményesen. Ha pedig az Instagramon újrakezdő vagy, kijavítom minden esetleges hibád, feltárom a téves berögződéseket, hogy ezek ne állhassanak a növekedésed útjában.

Hogyan épül fel a workshop?

 

A workshop az elméleti háttérinformációkkal indul, amelyek elengedhetetlenek az Instagram mély megértéséhez. Ezután belevetjük magunkat A-tól Z-ig a platform valamennyi technikai tudnivalójába, és élesben ki is próbáljuk azokat.

 

Ez a közel 8 órás intenzív workshop lesz a profi csatornád alapja. Azonnal használható, naprakész tudást kapsz, ami ráadásul túlmutat az Instagramon is. Rögtön gyakorolhatod is azokat az alkalmazáson belüli lehetőségeket, amelyek az eredményes Instagram kommunikációd fogják támogatni. Nem csak egy nagy adag jegyzettel és házi feladattal távozol, hanem bármikor bevethető gyakorlati tudással.

 

Az Instagram A-tól Z-ig workshop három nagy modulja az alábbi témakörökre épül:

 

Instagram profil optimalizáció

Hogyan lehet létrehoznod az Instagram csatornád: elkészítjük a fiókod, optimalizáljuk a teljes profiloldalad, és közösen létrehozzuk, majd posztoljuk is az első tartalmaid. Igen, a workshopról zsebedben egy látványos és tudatosan felépített Instagram profillal távozhatsz.

Instagram for Business lehetőségek

Amennyiben üzleti célre használod az Instagramot, beállítjuk számodra az üzleti fiókot, és megismerkedsz az Instagram for Business lehetőségekkel, fókuszban a hirdetésekkel és elemzésekkel.

Tartalommegosztás

Megismertetem veled az összes módját annak, milyen formátumokban és felületeken tudsz tartalmat közzétenni az Instagramon. Ezeket élesben is kipróbáljuk, ráadásul azokkal a trükkökkel is gazdagodsz, amelyek nincsenek szem előtt, és amelyekről sokan lemaradnak.

Ez a workshop az Instagram technikai hátterére koncentrál, de abba is beavatlak, hogyan indulj el a követőszerzés útján.

 

Kinek szól ez az Instagram workshop?

 

Az Instagram A-tól Z-ig workshop azoknak a kreatív alkotóknak és vállalkozóknak szól, akik eddig nem mertek belefogni az Instagram kommunikációba, vagy éppen elakadtak az Instagram útvesztőjében. A workshopra érkezhetsz teljesen kezdőként és újrakezdőként is: mindkét esetben teljes körű támogatást kapsz az Instagram technikai tudnivalóiról. Nagyon szeretik a workshopot azok is, akik már magabiztosak technikailag az Instagramon, csak épp a szilárd alapokra, a helyes szemléletre, vagy egyszerűen inspirációra van szükségük.

 

Néhány vélemény korábbi résztvevőimtől:

 

“Nagyon összeszedett, alapos tudásanyag, egyértelműen látszik a profizmus. Bea kedvessége pedig külön élménnyé teszi a tanulást. Az időkeret tartásáért plusz piros pont. :)” – Dr. Németh Orsolya; online marketing menedzser, webdesigner

 

“Mindenkinek ajánlom az Insta A-tól Z-ig workshopot, aki gyakorlatias, informatív, sokrétű tudásra vágyik. Ha tudatos insta használó szeretnél lenni, ha megszeretnéd érteni, hogy működik ez az app, itt a helyed! Bea hiteles szakember, akitől tényleg bármit lehet kérdezni. Nekem bátorságot adott, hogy kitaláljam magam ezen a platformon és használjam!” – Dedics Andi, szupervizor, coach

 

“Csak ajánlani tudom az A-tól Z-ig workshopot azoknak az induló vállalkozásoknak, akik sötétben tapogatóznak az Instagram világában. Bea előadásmódja és gyakorlati segítőkészsége kifogástalan volt.” – Várnagy Borbála, a Patent Budapest alapítója

 

Az Instagram A-tól Z-ig workshop egy Instagramon kezdőknek és újrakezdőknek szóló workshop, amely a platform technikai sajátosságaira összpontosít. Azoknak ajánlom, akik nem tudnak még magabiztosan tartalmat megosztani az Instagramon, és nem értik a platformot. Erre a workshopra épülnek a Pikrea egyéni konzultációi, valamint az Instagram marketingben középhaladók számára készült Márkaépítés az Instagramon workshop, és a tartalomoptimalizálásra fókuszáló Vizuális történetmesélés az Instagramon workshop is.

 

Jelentkezz Te is!

A járvány miatt kialakult helyzetben személyes, csoportos workshopokat nem áll módomban tartani, de a tanulás továbbra is zavartalanul folyik. A személyes helyett élő, online webinarok keretében tanulunk, ami ugyanolyan hatékony, ráadásul, néhány napig visszanézhető a felvétele.

Instagram A-tól Z-ig webinárium:

helyszín: otthonodból a Zoom segítségével tudsz online becsatlakozni élőben

időpont: 2021. január 19. kedd, 09:00 – 17:00 (ebédszünet és kávészünetek belekalkulálva)
A közvetítés linkjét előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig visszanézhető.
early bird ár 2021. január 13. 12 óráig: 33 000 Ft
teljes ár 2021. január 13. 12 órától: 37 900 Ft
jelentkezés: itt

Várlak szeretettel január 19. kedden!

Inkább az év során valamelyik következő alkalom érdekelne? A helyek 90%-a 24 órán belül be szokott telni hírlevélből, így érdemes neked is feliratkoznod itt a hírlevelemre, ha egészen biztosan szeretnél részt venni valamelyik soron következő alkalmon az idei év során.