Instagram A-tól Z-ig

Instagram A-tól Z-ig workshop

 

 

Lehet, hogy most még “az esélytelenek nyugalmával”, kívülről nézed az Instagramot, lehet azt mondod, ez neked “kínai”, de bizonyára azért vagy itt, mert jól tudod: jelenleg Magyarországon is ez az egyik legnagyobb bázissal rendelkezdő közösségi platform, kiváló organikus potenciállal, ahol számodra is adott a lehetőség, hogy mély kapcsolatot alakíts ki a márkád iránt valóban elkötelezett követőbázissal. 2,5 millió magyar embert érhetsz el ott, és a saját példáim jól mutatják: nap mint nap ösztönözheted őket a vásárlásra is. Méghozzá ez a bázis organikusan, zéró büdzsével is felépíthető, a követőid organikus elérésének aránya pedig magasan tartható.

Ez mind jól hangzik. Mégsem tudod, hogyan indulj neki? Úgy érzed, nem neked találták ki? Kinőttél már belőle? Vagy sosem voltál az a “megosztogatós” típus?

 

Bizonyára azért olvasod ezeket a sorokat, mert már benned is tudatosult: az Instagram megkerülhetetlen tényező lett az online marketingben. Lehet, hogy a konkurenciád felől érkezik rád a nyomás, hogy elindulj; lehet, hogy másokat megelőzve Te szeretnél a témádban újítani. A lényeg: ha vizuálisan hatékonyan elmesélhető a történeted, ott kell lenned az Instagramon, ahol nem csupán a márkádat építheted, de az elkötelezett követőidet hatékonyan ügyfelekké is konvertálhatod.

 

Az alkalmazás felhasználói között sokan vannak, akik ösztönösen ráéreznek a bázisépítésre, mások pedig már az alapoknál is elakadnak.

 

Ebben segítek neked! Az Instagram A-tól Z-ig workshopom egy technikai és szemléletbeli, szilárd alapokat nyújtó workshop, ami elsősorban a felületen kezdő és újrakezdő felhasználóknak szól.

 

Egyéni konzultációk, csoportos workshopok és kurzusaim keretében ezidáig több mint ezer személyes, valamint üzleti célú Instagram csatorna tulajdonosát támogattam a még eredményesebb (személyes) márkaépítésben, és a jól konvertáló kommunikációban. Ez idő alatt az Instagram abban a kontextusban is egyre növekvő figyelem középpontjába került, amely az online marketing új csatornáit kutatja, ahol még jelentős teret kap az organikus építkezés.

 

Sokan mégis hosszú hónapokat vesztegetnek el azzal, hogy maguktól próbálják kisilabizálni az alkalmazás sajátosságait.

 

Hogyan kezdjek neki az üzleti profilom tudatos építésének? Mikortól és hogyan szolgálhat üzleti  célokat? Elég ehhez néhány száz követő? Hogy lesz meg a bázisom első 1000 lojális tagja? Mit csináljak holnap vagy jövő héten ahhoz, hogy elkezdjem vonzani a követőket? Mik a technikai lehetőségek tartalomkészítésre -és megosztásra? Pl. mik azok a színes gömbök más profilján, és hogyan tudok én is generálni? Vagy egyáltalán miért kell fókuszt rögzítenünk? Meg eleve a sztori: ez végülis mire jó, és mikor lesz eredményes a 24 órás posztolás? Mit kell a feedre kitenni, és mit kell a sztorira? Angolul vagy magyarul?  Mit kezdjek most az IGTV-vel? Élőzzek-e? Mire koncentráljak az elején?  Mi az a “kibekövetés”, és ajánlott-e ezzel a módszerrel bázist építenem? Hogyan kezdjek neki a bázisépítésnek? Milyen formátumban kellene tartalmat megosztani, miközben annyi mód van már rá az Instagramon?  Mi az a regram, DM, termékcímke? Ööööö.. és akkor mi van most a hashtagekkel? Mit csinál, aki geotaggel, na és miért is jó az neki? Egyáltalán, hogyan csináljam meg jóra a saját profilomat?

 

Ismerős kérdések? Vagy inkább annyira ismeretlenek, hogy visszahúznak, eltántorítanak az indulástól? Szeretnék segíteni neked.

 

A “haladó” egyéni tanácsadások és a “középhaladó” Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon képzés után elérhetővé tettem a Pikrea “Instagram A-tól Z-ig” workshopját is. Sőt, ez inkább egy “Instagram nap”: egy mély, intenzív, gyorstalpaló tréning keretében képbe kerülsz az alkalmazás naprakész technikai és elméleti tudnivalóival. Minden trükkbe beavatlak, ami nincs szem előtt. Az alapoktól, nulláról indulunk, hogy megspórolva neked sok-sok belefektetett munkaórát, maximálisan kiismerhesd a platform technikai és elméleti hátterét. Ezután nem lesz akadálya annak, hogy az összes lehetőséged mérlegelve a számodra lehető legideálisabb megoldásokat tudd koncentráltan használni!

 

Manapság, amikor annyi félinformáció kering az Instagram marketingről, kezdőként szinte lehetetlen kiszűri a helyénvaló információkat, és a lényeget. Én nem csak azáltal növelem a hatékonyságod, hogy sok-sok év masszív tapasztalatát fordítom a javadra és megtanítalak az Instagram használatára, hanem felvértezlek azzal a maximálisan naprakész alaptudással is, amely valódi, hiteles és bevált tapasztalatokon alapszik. Hogy ezekre építsd Te is a kommunikációd – már a nulláról is tudatosan és eredményesen. Ha pedig az Instagramon újrakezdő vagy, kijavítom minden esetleges hibád, feltárom a téves berögződéseket, hogy ezek ne állhassanak a növekedésed útjában.

Hogyan épül fel a workshop?

 

A workshop az elméleti háttérinformációkkal indul, amelyek elengedhetetlenek az Instagram mély megértéséhez. Ezután belevetjük magunkat A-tól Z-ig a platform valamennyi technikai tudnivalójába, és élesben ki is próbáljuk azokat.

 

Ez a közel 7 órás intenzív, kezdőknek és újrakezdőknek szóló workshop lesz a profi csatornád alapja. Azonnal használható, naprakész tudást kapsz, ami ráadásul túlmutat az Instagramon is. Rögtön gyakorolhatod is azokat az alkalmazáson belüli lehetőségeket, amelyek az eredményes Instagram kommunikációd fogják támogatni. Nem csak egy nagy adag jegyzettel és házi feladattal távozol, hanem bármikor, akár azonnal bevethető gyakorlati tudással.

 

Kinek szól ez az Instagram workshop?

 

Az Instagram A-tól Z-ig workshop azoknak a kreatív alkotóknak és vállalkozóknak szól, akik eddig nem mertek belefogni az Instagram kommunikációba, vagy éppen elakadtak az Instagram útvesztőjében, mert hiányoznak náluk a biztos, szilárd alapok. A workshopra érkezhetsz teljesen kezdőként és újrakezdőként is: mindkét esetben teljes körű támogatást kapsz az Instagram technikai és az Instagram marketing szemléletbeli tudnivalóiról. Nagyon szeretik a workshopot azok is, akik már magabiztosak technikailag az Instagramon, csak épp a biztos keretre, a helyes szemléletre, vagy egyszerűen inspirációra van szükségük.

 

Erre a tudásanyagra épülnek a Pikrea egyéni konzultációi, valamint az Instagram marketingben középhaladók számára készült egynapos Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon workshop, és a tartalomoptimalizálásra fókuszáló tízalkalmas Vizuális történetmesélés az Instagramon tanfolyam is, valamint az ezeket kiegészítő Hashtag és Story kurzus.

 

Néhány vélemény korábbi résztvevőimtől:

 

“Nagyon összeszedett, alapos tudásanyag, egyértelműen látszik a profizmus. Bea kedvessége pedig külön élménnyé teszi a tanulást. Az időkeret tartásáért plusz piros pont. :)” – Dr. Németh Orsolya; online marketing menedzser, webdesigner

 

“Mindenkinek ajánlom az Insta A-tól Z-ig workshopot, aki gyakorlatias, informatív, sokrétű tudásra vágyik. Ha tudatos insta használó szeretnél lenni, ha megszeretnéd érteni, hogy működik ez az app, itt a helyed! Bea hiteles szakember, akitől tényleg bármit lehet kérdezni. Nekem bátorságot adott, hogy kitaláljam magam ezen a platformon és használjam!” – Dedics Andi, szupervizor, coach

 

“Csak ajánlani tudom az A-tól Z-ig workshopot azoknak az induló vállalkozásoknak, akik sötétben tapogatóznak az Instagram világában. Bea előadásmódja és gyakorlati segítőkészsége kifogástalan volt.” – Várnagy Borbála, a Patent Budapest alapítója

 

“Nagyon profi, hatékony és a gyakorlatban nagyon jól hasznosítható tudásanyagot kaptunk mindkét workshopon. Már most látom, mennyire megérte a ráfordított időt és pénzt ez a képzés. Nagyon tetszik az a szemlélet is, amit Bea képvisel az Instagram használatával kapcsolatban. Tökéletesen tudok azonosulni vele.” – Csatos Erika, pénzügyi tanácsadó, Álomjövő

 

Ha még mindig nem tudsz dönteni, gondold át, igazak-e rád ezek az állítások:

 

  • Nem vagyok magabiztos tartalommegosztó az Instagramon, mert hiányzik a megfelelő szemlélet és tudás, amivel neki kellene kezdenem.
  • Nem találom az Instagram helyét a marketingemben.
  • A technikai lehetőségekben is bizonytalan vagyok.
  • Érdekel, hogy az Instagram hogyan támogatja meg a vállalkozásom és ez mennyi befektetést igényel. A teljes képet szeretném látni.
  • Nem szeretem az Instagramot, nem is tudom, hogyan kezdhetnék neki az oldalam építésének.
  • Pontosan azt sem tudom, mi az igazi kihívás számomra, annyira magára a szemléletre, keretre, és fix alapokra van szükségem.
  • Már rendelkezem némi tapasztalattal, mégis azt érzem, a középhaladó workshop túl nagy falat lenne nekem elsőre. Elsőre a tartalomkészítési, tartalommegosztási és növekedési alapokat kell rendbe tenni, amire aztán építkezhetek.
  • Szívesen megvalósítom a workshopon hallottakat a következő hónapokban, hogy megtaláljam, mi is az én utam az Instagramon.

 

Ha ezekkel az állításokkal kapcsolódni tudsz, akkor elsőre ez a neked való képzésem. Győződj meg erről a korábbi résztvevők elmondásai alapján is:

 

“Bea segített megérteni nekem az alapokat. Személyreszabottan mutatta meg, hogy számomra milyen lehetőségeket is rejt az Instagram.” – Endrédy Gábor, színész.

 

“Bea Instagram A-tól Z-ig workshopja egy olyan alapozó tudásanyag, amit minden kezdő instázónak el kellene végeznie. Ha szeretnéd ÉRTENI, hogyan működik az Instagram, mit adj a követőidnek és a felület technikai működését is megtanulnád, itt a helyed. Bea remek oktató, érthetően magyaráz és remek gyakorlati példákkal szemléltet. Saját elért eredményeinek bemutatásával pedig hitelesebb már nem is lehetne.”  – Hofmeiszter Dorottya, TFWG12 SPORT

 

“Hiánypótló összefoglalást kaptam az Instagram működéséről. Lényegretörő, pörgős és interaktív volt a workshop. Bea érti a dolgát, kérdés nem marad megválaszolatlanul. Örülök hogy tőle kaptam meg ezt a tudást, nagyon inspiráló volt ez a nap!” – Vincze Veronika, Imediation – párkapcsolati és családi mediátor

 

“Profi, jól összeszedett és felépített workshop volt. Bea nagyon felkészült, és látszik, hogy nem csak tudja, de szereti is, amit csinál, lelkesedése rendkívül inspiráló. Csak ajánlani tudom!” – Suba Lívia, ügyvezető, Pannoncolor Kft.

 

Jelentkezz Te is!

A jelenlegi helyzetben személyes, csoportos workshopokat nem áll módomban tartani, de a tanulás továbbra is zavartalanul folyik. A személyes helyett élő, online webinarok keretében tanulunk, ami ugyanolyan hatékony, ráadásul, néhány napig visszanézhető a felvétele, ami hatalmas segítség a tudásanyag elmélyítésében.

Instagram A-tól Z-ig webinárium -2022-es update-elt tudásanyag!

helyszín: otthonodból a Zoom segítségével tudsz online becsatlakozni élőben. A közvetítés linkját előzetesen kapod meg. A képzés limitált ideig mindig visszanézhető.

következő időpont: a 2022 első negyedévi alkalmak lezárultak, élőben a képzés később tér vissza. Ha Te most szeretnél tanulni, kérlek, vedd fel velem emailben a kapcsolatot a bea(kukac)pikrea(pont)hu címen!

 

 

Inkább a következő élő alkalom érdekel az év során? A helyek zöme 24 órán belül be szokott telni hírlevélből, így érdemes neked is feliratkoznod itt a hírlevelemre, ha egészen biztosan szeretnél részt venni valamelyik soron következő alkalmon az idei év során.