Pikrea / Blog / 

Howto tippek, Instagram

Így hozd elő a 9 legnépszerűbb Instagram fotód 2017-ből!

 

Közelednek az ünnepek, és ezzel együtt a mézeskalács sütés, a karácsonyi fények, sült gesztenye, forralt bor fotózása az Instagramra, na meg az idei 9 legjobb kép kollázsa is egyre több galériába kerül ki. Érdekel téged is, hogyan hozhatod elő a legnépszerűbb posztjaid montázsát?

 

Egy nagyon egyszerű Instagram generátorral bárki top 9-ét megalkothatod, ha publikus galériája van. Ehhez menj fel a 2017bestnine.com oldalra, és csak írd be a kívánt usernevet (Instagram ID). Az app aztán a Get gombra nyomva pár percen belül összeállítja az illető 9 leglájkoltabb Instagram posztját a 2017-es évből.

 

Íme például az enyémek:

 

Instagram Best 9 a személyes galériámból

 

A kollázs eredeti verzióját (Original version) pluszban még azokkal az adatokkal is ellátták, hogy pontosan hány felvételt posztoltál idén és azokra összesen mennyi lájk érkezett. A másik opció (Photo only version) pedig pusztán a top 9 képet mutatja további adatok nélkül.

 

Ha posztolod az összeállítást a galériádba, az eredeti #2017bestnine tag mellett ne felejtsd el használni a #2017bestnine_hun taget is, hogy rátaláljunk egymás fiókjaira!

 

Hasznos Instagram tippekért kövesd a Pikrea Instagram és Facebook oldalát!

 

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON