Pikrea / Blog / 

Hírek, Instagram

Kijöttek a legfrissebb Instagram statisztikák: 800 millióan vagyunk!

 

A most bejelentett legfrissebb Instagram statisztikák szerint 2017 áprilisa óta újabb 100 millió havi aktív userrel bővül a felhasználói bázis, így már összesen 800 millió aktív felhasználójuk van globálisan havonta, akik közül ráadásul 500 millióan napi szinten használják az appot.

 

Ezzel szemben a rivális Snapchat legfrissebb, múlt havi statisztikái globálisan 173 millió aktív napi felhasználóról számoltak be, tehát az Instagram jóval népszerűbb náluk.

 

Az Instára feltöltött videók mennyisége az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest megnégyszereződött, míg az Insta-videók nézegetésével töltött idő 80 százalékkal nőtt a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

 

A Facebook által felvásárolt Instagram ma az online marketing egyik legfontosabb terepe, és ahogyan a legfrissebb hírekből kiderült: a hirdetői bázit is sikerült megduplázniuk 2017. március óta: globálisan havi 2 millió hirdetővel büszkélkedhet az alkalmazás.

 

Ha esetleg ilyen számok mellett te még mindig nem használod a terméked, szolgáltatásod népszerűsítésére az Instagramot, ideje lépned!

Ha mindebben támogatásra van szükséged, tudd meg, hogyan segíthetek!

Beszélgessünk az Instagram körüli aktualitásokról a Pikrea Facebook vagy Instagram oldalán!

 

Bloglovin’ link

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON