Pikrea / Blog / 

Hírek, Instagram, Stories

Már szavazást is indíthatunk Instagram Stories-ban

 

Az Instagram Stories szavazás funkciójával még interaktívabbá vált az Instagram: végre szavazást is indíthatunk a 24 óráig elérhető tartalmak felületén, egyelőre kétopciós válaszlehetőséggel . Ezzel az újítással egyébként tegnap este frissült le Androidon és iOS-en az alkalmazás.

 

A népszerű Stories funkcióban 24 óra után önmegsemmisítő tartalmakat tehetünk közzé, és amióta tavaly augusztusban elindították, a felhasználók még több időt töltenek az alkalmazással, mint azelőtt.

 

  • Hogyan és miért érdemes az Instagram történetmesélő Stories funkcióját használnod a márkád online kommunikációjában? Olvasd el a témában készült bejegyzéseket: Instagram Stories: mi ez és mire jó? Útmutató tippekkel 1. rész és 2. rész.

 

Az új szavazógombot egyébként az többi matrica között találjuk meg, és onnan adhatjuk hozzá a sztorinkhoz, két válaszlehetőséget megjelölve. Bárki, aki megtekinti az adott történetet, szavazhat is. Minden szavazó látni fogja a szavazás aktuális állást. Azt pedig, hogy ki melyik lehetőségre bökött, a szavazás indítója éri el a saját Instagram Stories analitikájában (személyes, és nem üzleti profil esetén is).

Instagram Stories szavazás
Itt található az Instagram Stories szavazás matrica

Ez az eszköz nekünk, üzleti profilt kezelőknek is kiváló lehetőség arra, hogy nagyon egyszerűen bekérjük egy-egy témában a követőink preferenciáit. Használjátok bátran ti is!

Új szavazás gomb az Instagram Stories-ban
Nagy örömmel fogadták az Instagrammerek az újítást

további cikkek

új GVH influencer útmutató

Frissült a GVH influencer útmutatója [fontos!]

Az influencer marketing sokaknak jó monetizációs, márkaismertség-növelő és vásárlásösztönző eszköz, emiatt megbízói és tartalomkészítői oldalról is figyelni kell a jogkövető magatartásra.

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON