Követővonzó puzzle feed sablon

Ezzel az egyszerűen személyre szabható feed sablonnal akár 18 posztod is összeállíthatod egyszerre. A végeredmény egy konzisztens, látványos összhatású galéria, melyben minden egyes poszt külön-külön is szépen mutat, és a feed oszlopai sosem csúsznak el.

Különösen ajánlom ezt a kifinomult sablont és a részletes oktatóvideót, ha nem szeretnél túl sok időt feláldozni az aktív főgalériás Instagram jelenlét és tudatos feedtervezés oltárán. Ezzel a sablonnal ugyanis 18 posztot, azaz posztolási gyakoriságtól függően akár másfél-két havi tartalmad is elkészítheted előre egyetlen alkalommal.

5.690 Ft

Leírás

Alig jut időd posztolni az Instagramra? Nem tudod beilleszteni ezt a feladatot a napi rutinodba? Ritkán jutsz el a kommunikációd tudatos tervezéséig? Nem vagy elégedett a feeded összhatásával? Egy azonnal bevethető sorvezetőre van szükséged, amire hosszú távon támaszkodhatsz?

 

Több mint 1000 tanácsadói óra és több mint 2500 workshop és videotréning résztvevő számtalan kérdése után pontosan tudom, milyen kihívásokkal küzdesz, ami az Instagramos tartalomtervezést és tartalomgyártást illeti. Ezekre a kihívásokra válaszul készítettem el ezt a könnyedén saját arculatodra szabható, látványos “puzzle feed” sablont, amely egy sor különféle területen hatékonyan bevethető. Vásárlásod során egy, az ingyenes Canva szerkesztőprogram segítségével egyszerűen módosítható, saját márkádra szabható főgaléria sablont kapsz 40 perces oktatóvideóval együtt, mellyel a jövőben egy ültő helyében akár másfél-két havi tartalmad is megtervezheted, majd beidőzítheted. Utána pedig azzal foglalkozhatsz, amivel igazán szeretnél.

 

Ajánlom neked a puzzle feed sablont, ha:

 • vizuálisan konzisztens főgalériát szeretnél, a lehető legkevesebb időbefektetéssel
 • kommunikációdban egyaránt fontosak a képek és a szöveges posztok, azaz képeken túl rendszeresen kommunikálsz inspiráló szöveges tippeket, edukációs anyagokat, blogbejegyzések beharangozóit is, és a jövőben ezeket is látványosan szeretnéd tálalni
 • szeretnél időhatékony lenni az Instagramos tartalomtervezésben
 • fejlődni szeretnél a tudatos tartalomtervezésben
 • viszonylag kevés vizuális anyagod van, szöveged tippjeid pedig eddig nem tudtad látványosan tálalni
 • szívesen edukálod a célcsoportod a témádban
 • szeretnéd a szakértői hitelességed is növelni (ehhez mindenképp csekkold a puzzle feedet kiegészítő Lapozós sablont kisokos posztokhoz)

FONTOS: ez a sablon könnyedén arculatodra szabható (betűtípus, brandszínek, logó és egyéb fontos elemek hozzáadásával). De az is mindössze egy kis kísérletezőkedvet, fantáziát, és arányérzéket, szépérzéket kíván, hogy jelentősebben átszabd ezt a sablont, és pl. ha neked túl sok benne a szöveges poszt jelenleg, akkor a fenti képességekkel ezeket képekre tudod cserélni. Ha azonban nem érzed komfortosnak magad a grafikai szerkesztésben, kérd segítségünket a sablon jelentősebb átszabásában, vagy szívesen készítünk neked nulláról teljesen egyedi márkaépítő sablont!

Nézd meg a puzzle feedet kiegészítő, a gördülékeny, szemléletes edukációt támogató Lapozós sablonunkat kisokos posztokhoz:

 

 

Ha pedig egyedi, arculatodra szabott, márkaépítő puzzle feedre lenne szükséged, keress bizalommal emailben minket.

 

Egyedi puzzle feed sablonjainkból ízelítő (teljesen egyedi tervezésre árajánlat emailben kérhető):

Nézd meg őket élesben kedves ügyfeleim, @goodwill.project és @biksimeheszet oldalán!

 

És nézd meg, mit hoztak ki vásárlóim az alapsablonból. IGEN, ez is ugyanaz a sablon, mint amit talán Te is most tervezel kosaradba tenni:

Nézd meg őket élesben kedves vásárlóim, @glamoriginalbynature és @csillagfestes oldalán!

 

Ezekkel az előnyökkel jár puzzle feedet építeni:

 • a galériád minden ponton, minden egyes posztoláskor egységes arculatot mutat
 • wow hatást keltő feeded lehet, ami vonzza a szemet és a potenciális követőket is
 • a sablont nagy gonddal alkottuk meg, hogy sose csúszhasson szét
 • azaz, sosem kell hármassával posztolnod, mint több más feedtípus esetében
 • minden egyes poszt önmagában is értelmezhető, és vizuálisan tetszetős
 • az összhatás viszont beszippantja azt, aki újonnan talál rá a galériádra
 • minden egyes poszt lehet lapozós, carousel poszt, tehát ezek csak a nyitóképek
 • a sablont a 40 perces, átfogó oktatóvideó segítségével maximálisan arculatodra szabhatod, saját színeidet, betűtípusaidat, logódat, témád elemeit szabadon használhatod benne
 • nem kötelező, de a sablonnal egyszerre megtervezhetsz akár 18 posztot, és az oktatóvideóban foglaltak szerint szétvághatod, majd beidőzítheted azokat
 • ha viszont bármikor ad-hoc közbejön egy téma és cserélnél egy posztot, minden további nélkül megteheted a szöveges posztoknál és a rácson túl nem nyúló képes posztoknál
 • ha eltelt 1-2 hónap és felhasználtad a 18 posztot, ismét ugyanezzel a sablonnal mehetsz tovább a következő 18 posztra, a galériád pedig mindig “wow hatást” kelt a látogatókban
 • a sablon lehetőséget ad arra neked, hogy szöveges tippjeid látványosan tálald: ezt bloggerként, coachként, segítő szakmákban ugyanúgy hasznosíthatod, mint minden más területen, ahol időről időre fontos szövegesen tájékoztatni a követőket

Vásárlásod során hozzáférést kapsz egy 40 perces oktatóvideóhoz, amelyben megtanulod, az ingyenes Canva szerkesztőprogramban miként tudod arculatodra, látványvilágodra szabni a sablont. Az oktatóvideó haladó GY.I.K. részt is tartalmaz, melyből megtudhatod, mit tehetsz, ha például IGTV preview-t posztolnál a puzzle feededbe. A kínált sablon arculati módosítás nélkül is használható, azaz szöveg- és képcsere után azonnal bevethető, ám a személyre szabást mi nagyban ajánljuk. Az oktatóvideóban teljesen kezdőként is megérted a Canva szerkesztőprogram ezirányú használatát, sőt: ha kezdőként végignézed ezt az anyagot, biztos vagyok benne, hogy további feladatokra is tudod ezentúl használni majd a Canvát.

 

Inspirálódj, nézegess további képeket az alapsablonról (sárga) és egy módosított változatáról (zöld):

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Követővonzó puzzle feed sablon” értékelése elsőként

700+ PERCNYI INGYENES
TUDÁSANYAG
A YOUTUBE-ON!

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és rögtön küldök neked egy ellenőrző listát 24 azonnal bevethető tippel, hogy követésre optimalizáld a profilod.

Ráadásul, feliratkozóként elsőként értesülhetsz az újdonságokról!

TALÁLKOZZUNK AZ INSTAGRAMON